Το Star ακόμη μία τηλεοπτική σεζόν, επενδύει σε τρία ιδιαίτερα μεγάλα και φιλόδοξα πρότζεκτ. Αναφερόμαστε στον διαγωνισμό μόδας « Greece’s Next Τορ Model», που επιστρέφει δυναμικά με τον 5ο κύκλο επεισοδίων και συμμετοχές μόνο από κορίτσια ηλικίας 18-88 ετών. Σε κάθε βήμα των κοριτσιών, βρίσκεται κοντά τους μία ομάδα από Έλληνες καταξιωμένους ειδικούς του χώρου, που παρακολουθεί και κρίνει την απόδοσή τους. Συγκεκριμένα, η ομάδα απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, ενώ η ‘Ελενα Γαλύφα αναλαμβάνει τον ρόλο της οικοδέσποινας, η οποία υποδέχεται τις υποψήφιες λίγο πριν συναντήσουν τπν κριτική επιτροπή. Επιπλέον, στο πρώτο μέρος της νέας τηλεοπτικής σεζόν,πρόκειται να δούμε το ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας «Asia Express» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Εκεί, εννέα διάσημα ζευγάρια καλούνται να αντιμετωπίσουν μία τεράστια πρόκληση. Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Από τον Ιανουάριο του ’23, στη συχνότητα του STAR αναμένεται να επιστρέψει και ο διαγωνισμός μαγειρικής «MαsterChef», με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αναζητούν μάγειρες που διαθέτουν έμπνευση, ενθουσιασμό, ενέρ-γεια, δημιουργικότητα. Οι διαγωνιζόμενοι, αφού περάσουν από μία σειρά απαιτητικών δοκιμασιών, μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο του επόμενου ‘Ελληνα «MasterChef» και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Στο Star Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου

Μπορει να ήρθαν με δύναμη, φόρα και γεμάτοι όρεξη για δουλειά από τη Χαλκίδα, όμωs έφυγαν από το κανάλι τηs Κηφισιάς με την ίδια… ταχύτητα. Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργοs Καρτελιάs, ήρθαν, είδαν και απήλθαν από την πρωινή ζώνη του STAR.

Το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι με μία νέα αισιόδοξη ματιά θα μας προσφέρουν πρωινό κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή μέσα από τη συχνότητα του Star. Ωστόσο, οι παρουσιαστέs μπορεί να έχουν βρεθεί, όμωs λέγεται ότι η παραγωγή έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει την ομάδα που θα τους πλαισιώσει. Και αυτό γιατί απολύθηκαν όοοοολοι οι δημοσιογράφοι που είχαν πέρσι στο πάνελ του « Breakfast» και φέτος σε όσουs κάνουν πρόταση, αρνούνται σθεναρά. Μόνο το όνομα τηs Μαίρηs Αργυριάδου «παίζει» μέχρι αυτή τη στιγμή. Τέλος, λέγεται πως το ύφοs τηs φετινήs πρωινής εκπομπήs του STAR Θα θυμίζει έντονα το «FM Live» που απολαμβάναμε πριν λίγα χρόνια στο ίδιο κανάλι, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου.