Το τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου της σειράς Η Γη της Ελιάς τελείωσε με τη σύλληψη της Αθηνάς ως ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τις δραματικές ώρες που θα περάσει στη φυλακή.
Στο τελευταίο επεισόδιο, η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων για τη δολοφονία του Δημήτρη, προδίδοντας μάλιστα ότι ήταν εραστής τηs και όχι γιος της. Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν στη δραματική σειρά του MEGA, όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή. Παράλληλα στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθηνάς και για όλα όσα βγήκαν στο φως. Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομα της Αθηνάς απ’ όλα. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένειά των Βρεττάκων.

Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα και είναι εκείνη που όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά προσπαθεί και να μιλήσει σε όλους για να πει την αλήθεια: Οτι η Αθηνά δεν είναι δολοφόνος. Από τους Βρεττάκους μόνο η Ιουλία υποστηρίζει τη χήρα του αδελφού της και στην οικογένεια επικρατεί μόνο ένταση, πανικός και τσακωμοί. Η Μαργαρίτα Θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς και εκείνος δέχεται καθώς είναι πεπεισμένος για την αθωότητά της, αλλά είναι και ξεκάθαρος από την αρχή μαζί της.

Η Γη της Ελιάς: Από ποιον παίρνει εντολές η Βαγγελιώ;

Μέχρι να οριστεί η δικάσιμος, η Αθηνά θα είναι καταρρακωμένη και μόνη, και Θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές μέρες μέσα στη φυλακή και σε πολλά επεισόδια Θα τη βλέπουμε μαζί με άλλες συγκρατούμενες να περνάει δραματικές στιγμές. Μάλιστα θα πέσει και Θύμα βίας με τις άλλες γυναίκες να της επιτίθενται και να τη χτυπάνε. Ωστόσο, μια συγκρατούμενή της, η Βαγγελιώ (Θα την υποδυθεί η τραγουδίστρια Ελπίδα), θα δείξει πως είναι στο πλευρό της και θα τη βοηθήσει να επιβιώσει στον κόσμο της φυλακής. Οι δυο γυναίκες θα αναπτύξουν μια φιλία και η Αθηνά θα βρει επιτέλους έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω του. Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, καθώς η Βαγγελιώ έχει εντολές -δεν είναι γνωστό ακόμα από ποιον- να εξολοθρεύσει την Αθηνά σταδιακά και βήμα βήμα. Και μέσα σε όλα αυτά, η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει και την αδελφή του Δημήτρη, η οποία επιστρέφει και φαινομενικά ζητάει δικαίωση για τον Θάνατο του αδελφού της. «Θα σαπίσεις στη φυλακή», της λέει και η Αθηνά προσπαθεί να την πείσει πως δεν έκανε τίποτα εκείνη. Την αδελφή του Δημήτρη όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποσπάσει χρηματικό ποσό από την περιουσία της Αθηνάς! Η Μαρία με τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο σύντομα θα καταλάβουν τον ρόλο που παίζει η εν λόγω γυναίκα και Θα φροντίσουν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη της.

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτοκτονεί ο Μαθιός;

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: Ο Τίμος μαθαίνει για την παράνομη σχέση Δέσποινας – Κυριάκου

Άρης: Αυτή είναι η turbo σύζυγος του Ιτούρμπε