Η Αθηνά Οικονομάκου, ο Θοδωρήs Μαραντίνηs, ο Νίκοs Μουτσινάs και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου η κριτική επιτροπή του Masked Singer είναι έτοιμη να πετάξει τις… μάσκες σε όλους!
Εφτασε η ώρα να πέσουν οι μάσκεs! Το Παγωτό, το Μωρό και ο Μινώταυρος κατάφεραν με το ταλέντο και την προσωπικότητά τουs να φτάσουν ένα βήμα πριν την ανάδειξη τηs πιο αγαπημένηs μάσκαs της χρονιάs. Ποιοs από τουs τρειs όμωs Θα αναδειχτεί ως νικητήs; Ο Σάκηs Ρουβάs το Σάββατο 2/7 στις 21.00 Θα υποδεχτεί στη σκηνή του The Masked Singer όλεs τι μάσκεs που πρωταγωνίστησαν στο show του ΣΚΑΪ, αλλά μόνο οι τρεις τελευταίεs Θα διαγωνιστούν.

Ο Νίκος Μουτσινάs, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρήs Μαραντίνηs θα είναι έτοιμοι να κάνουν τι τελικέs προβλέψείς τουs! Κάθε μάσκα θα ερμηνεύσει δύο νέα τραγούδια, ενώ θα παρακολουθήσουμε μια αναδρομή στο ταξίδι τουs μέχρι τον τελικό. Κι επειδή στο «The masked singer» υπάρχουν… αποδείξειs για όλα, Θα παρακολουθήσουμε ένα video το οποίο παρουσιάζει όλες τις προσωπικότητεs που τουs έχουν χρεώσει με τις προβλέψειs τους οι detectives.

Με την ολοκλήρωση τηs δεύτερηs εμφάνισήs τουs γίνεται και το τελευταίο quessinq του σόου. Οι μάσκεs θα πρέπει να απαντήσουν ειλικρινά στην ερώτηση του Σάκη Ρουβά εάν έχει ακουστεί το όνομά τουs έστω και για μία φορά στιs προβλέψεις τω detectives. Μετά την πρώτη αποχώρηση, οι άλλεs δύο μάσκεs Θα προχωρήσουν σε ένα battle! Θα επιλέξουν και Θα ερμηνεύσουν ένα παλιό τουs κομμάτι σε μια συγκλονιστικι μονομαχία on stage. Η ώρα τηs ψηφοφορίαs όμωs δεν Θα αργήσει νι έρθει και το κοινό είναι εκείνο πο αποφασίζει ποια είναι η αγαπημένη του μάσκα. Η μάσκα που Θα κερδίσει  θα λάβει ένα έπαθλο έκπληξη αλλά και ο detective του σόου που βρήκε από την αρχή του σόου τις περισσότερεs μάσκεs θα λάβει τη «Χρυσή πίπα»!