Εντός Οκτωβρίου τελειώνει ο ΣΚΑΪ το ερωτικό ριάλιτι Love Island που παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης και το απαγορευτικό κόστος της παραγωγής, δεν μπορούν να επιτρέψουν τη συνέχιση της εκπομπής.

Όπως ανέφερε στο Happy Day και στο ρεπορτάζ της η Τίνα Μεσσαροπούλου, η παραγωγή κοστίζει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και δυστυχώς δεν έφερε τα αναμενόμενα ενώ με τον ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση, κάτι τέτοιο δε φαίνεται να αλλάζει.

Έτσι, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, ο σταθμός του Φαλήρου σκοπεύει να γυρίσει τον τελικό στις 22 Οκτωβρίου και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου να προβληθεί στις οθόνες αφού δεν έχει μεγάλη διαφορά στα γυρίσματα.

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έτυχε άλλης υποδοχής από το βρετανικό κοινό όπου σκίζει. Ωστόσο οι Έλληνες προφανώς δεν καλοδέχτηκαν την προσεγμένη παραγωγή του καναλιού.

Το λυπηρό ωστόσο, και καλώς επισημάνθηκε από το πάνελ της εκπομπής του ALPHA, είναι ότι πάρα πολλοί εργαζόμενοι στην παραγωγή θα μείνουν χωρίς δουλειά, μεσούσης της σεζόν και όταν όλοι έχουν κάπου απορροφηθεί.

Love Island: Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day

 


Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Η Κλέλια τσακίζει την ψυχολογία του Θάνου

Ακρίβεια: Έκρηξη των τιμών – Πόσο αυξήθηκαν 4 βασικά προϊόντα

Ειδικός φόρος τηλεόρασης σε Cosmote TV και NOVA…στο απυρόβλητο οι πλατφόρμες streaming