Η νέα σειρά εννέα επεισοδίων του MEGA, το «Maestro», και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγούνται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Πρόκειται για μία νέα σειρά με συγκλονιστικό καστ ταλαντούχων ηθοποιών που ενσαρκώνουν πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Clair De Lune» θα δούμε τον Ορέστη που είναι μουσικός να φτάνει στους Παξούς με αφορμή τη διοργάνωση του Φεστιβάλ μουσικής του νησιού. Εκεί θα γνωρίσει όλη τη μικρή κοινωνία. Η συνάντησή του με τη νεαρή Κλέλια θα είναι η αφορμή για να βρεθεί μπλεγμένος σε ακραίες καταστάσεις.

Η Κλέλια ερωτεύεται τον Ορέστη, όταν εκείνος φτάνει στους Παξούς. Η κοπέλα είναι 19 ετών και ετοιμάζεται να δώσει εξετάσεις στο Ωδείο. Έχει μεγαλώσει στους Παξούς και το πάθος της για το πιάνο και τη μουσική είναι το μόνο πράγμα που της δίνει δύναμη για να προχωράει. Είναι αρκετά διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της, μιας και δεν θέλει να χάσει τον ρομαντισμό της. Τι πρόκειται όμως να συμβεί όταν η σχέση τους γίνει γνωστή και πώς θα αντιδράσουν οι γονείς της Κλέλιας, Φάνης και Σοφία;

Ποιος είναι όμως ο Θάνος; Είναι φοιτητής Ιατρικής. Φαινομενικά είναι ένα καλό παιδί και ο Φάνης τον θεωρεί ιδανικό σύντροφο για την κόρη του. Είναι ερωτευμένος με την Κλέλια, ωστόσο ο ίδιος μοιάζει να αγνοεί ότι η Κλέλια δεν τρέφει τα ίδια συναισθήματα με εκείνον.

Maestro: Το τρέιλερ της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη