Οι εξελίξεις στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1 σοκάρουν! Ο Δημήτρης Λαϊνάς πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Τζαφάρ. Αυτό δηλαδή που έχουμε πει εδώ και καιρό έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Ο Γιώργος Καραμίχος τέλος από τη σειρά.

Ο Χρήστος βρίσκει το στικάκι με τα στοιχεία για τους διακινητές και ετοιμάζεται να το παραδώσει στην υπηρεσία του. Ενα τηλεφώνημα της Αλίκης τον σταματάει, καθώς όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης έχει πέσει στα χέρια του κυκλώματος και κινδυνεύει η ζωή του. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης που κρατείται μαζί με την Αζίζα, μαθαίνει κάτι συγκλονιστικό για τη μητέρα της.

Η Αθήνα και ο Χρήστος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να σώσουν τον Δημήτρη, όμως η Αλίκη έχει τις αμφιβολίες της.

Εν τω μεταξύ, μία νέα απειλή εμφανίζεται για την Αλίκη και την Αζίζα. Ο Δημήτρης είναι ακόμη αβοήθητος στο έλεος του Τζαφάρ.

Ο Τζαφάρ συνεχίζει να κρατά όμηρο το Δημήτρη προκειμένου να βγει ασφαλής από τα σύνορα ο Χρήστος και η Αθήνα διαφωνούν σχετικά με το πώς να χειριστούν υπόθεση. Ο Δημήτρης, που έχει καταλάβει τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται η Αλίκη με την Αζιζα, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της…

Ο Χρήστος εκτελεί το σχέδιο του Τζαφάρ και τον βγάζει από τη χώρα. Το αντάλλαγμα είναι να αφήσει ελεύθερο τον Δημήτρη. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δει αν ο Τζαφάρ έχει κρατήσει το λόγο του. Τίποτα, όμως, δεν θα είναι όπως φαίνεται.

Ήλιος Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στο σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ.

Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης.

Όταν φτάνει εκεί, θα είναι ήδη αργά.

Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Τζαφάρ. Ο θάνατος του Δημήτρη θα οδηγήσει σε εξελίξεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων για πάντα. Η Αθηνά και ο Χρήστος ανακρίνουν τον άνθρωπο που προκάλεσε τη συμπλοκή στο σπίτι της Αλίκης κατ’ εντολή του Τζαφάρ. Και οι δύο προσπαθούν να αποδώσουν δικαιοσύνη.

Θα τα καταφέρουν ή είναι ήδη πολύ αργά; Την ίδια στιγμή η Αλίκη είναι συντετριμμένη.