Η Αλίκη δεν νιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή τηs στη σειρά Ήλιος. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από τον χαμό του Δημήτρη.

«Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μείνουμε φίλοι», λέει στον Παύλο, που κι εκείνοs με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Την ίδια ωρα η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια από το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό τηs, ενώ η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μια αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει.

Στο μεταξύ η Λήδα, που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον τηs, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Ο Στέφανοs με τη σειρά του εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του. «Αν δεν το κάνειs ξέρει τι σε περιμένει. Και να είσαι σίγούρη πω δεν θα διστάσω ούτε στιγμή», την απειλεί.

Οσο για την Αθηνά αποφασίζει να πάρει τα πράγματα,στα χέρια τηs και προσπαθεί να δολοφονησει τον Στέφανο, όμωs δεν τα καταφέρνει.

 

Η Αθηνά μεταφέρεται στιs φυλακέs. «Πρέπει νο τη βοηθήσουμε. Πρέπει να την πιστέψειs. Ο Mάvos είναι ο Στέφανοs», λέει του Χρήστου.

«Σε πιστεύω αλλά πρέπει να βρούμε αποδεικτικά στοιχεία», τηs απαντάει εκείνος.

Οι δυο τους ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποδείξουν την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Παύλοs διακρίνει μια περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα. Ισωs τελικά ο ένοχος για τις δολοφονίεs να μην είναι και τόσο μακριά από όσο πίστευαν. Μέσα σε όλα η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό τηs αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνος ανοίγεται για άλλη μία φορά στην Αλίκη και εκείνη φαίνεται να συμφωνεί. Όσο για την κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο, θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και το φινάλε θα γραφτεί με αίμα στο σίριαλ του ΑΝΤ1. 

Ήλιος: Το φινάλε θα γραφτεί με αίμα