Η Αλίκη απορρίπτει τον Παύλο αλλά εκείνος μετά τον οριστικό του χωρισμό με την Γεωργία, την προσεγγίζει ξανά στη σειρά Ήλιος. Τότε η γυναίκα αποφασίζει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της μαζί του. Από την άλλη, οι Αρχές ανακαλύπτον τον δολοφονό των γυναικών, ενώ λίγο μετά η Αθηνά αποπειράται να σκοτώσει τον Στέφανο.

Η Αλίκη, μετά την ερωτική εξομολόγη του Παύλου είναι προβληματισμένη.  ‘Υστερα από σκέψη  καταλήγει στο συμπέρασμα ότι δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Ο άντρας, μετά την απόρριψή της επιστρέφει στο σπίτι του αποφασισμένος να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο του με την Γεωργία.

Εντωμεταξύ η Αθηνά παίρνει μία μικρή άδεια από το ψυχιατρείο και ξανασμίγει με λαχτάρα με το παιδί της! Θέλει όσο τίποτε άλλο να αποδείξει την αλήθεια και να αφεθεί ελεύθερη ώστε να μεγαλώσει το μωρό της. Γι’ αυτό και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Από την άλλη, η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει και σαστίζει.

Την ίδια μέρα, η Λήδα γλιτώνει από τύχη από μία νέα επίθεση που γίνεται εναντίον της. Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη, όμως θέλει πολύ να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του. Εκείνη, παρόλο που δεν θέλει, φοβάται πως μπορεί να της κάνει κακό.

Ήλιος: Ο Παύλος καταλαβαίνει τι κρύβει ο Αντρέας!

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη προσπαθεί, με τη βοήθεια του Χρήστου να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Την ίδια ώρα, ο Παύλος διακρίνει μια περίεργη και ύποπτη συμπεριφορά στον Αντρέα, γεγονός που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι  τώρα.

Μάλιστα, λίγο μετά στη σειρά του ΑΝΤ1, οι Αρχές τα καταφέρνουν και ανακαλύπτουν ποιος είναι ο δολοφόνος των νοσοκόμων! Οι ώρες περνούν και ο δικηγόρος επιστρέφει στο σπίτι του. Εκεί τον περιμένει η Γεωργία, η οποία παραδέχεται τόσο στον εαυτό της όσο και στον ίδιο πως η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Το μόνο που τους ενώνει είναι η βαθιά αγάπη για την οικογένεια που δημιούργησαν κάποτε.

Ωστόσο, δεν γίνεται να είναι και πάλι ζευγάρι και έτσι χωρίζουν οριστικά. Εκείνος συμφωνεί μαζί της και στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει την Αλίκη. Τότε της ανοίγεται, ακόμη μία φορά, και της εκφράζει όλα όσα αισθάνεται για εκείνη. Η γυναίκα αποφασίζει να αφήσει πίσω της τις ανασφάλειές της και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μαζί του. Την ίδια ώρα, όμως, μια κατά μέτωπο σύγκρούση του Χρήστου με τον Στέφανο οδηγεί τα πράγματα στα άκρα… Μάλιστα η Αθηνά προσπαθεί να σκοτώσει τον άντρα και τότε ξετυλίγεται το κουβάρι, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Στέφανο και τις πράξεις του!

Ήλιος: Δείτε το Trailer