Σήμερα (19/4) προβάλλεται το μεγάλο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Η καθημερινή σειρά μετά από δύο σεζόν με επεισόδια γεμάτα δράση, συγκινήσεις, αγωνία και πολλές εξελίξεις, τελειώνει. Ωστόσο το επεισόδιο αναμένεται να είναι συναρπαστικό!

Ήλιος: Στις φυλακές η Αθηνά

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές. Εκείνη μαζί με τον Χρήστο ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποδείξουν την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Παύλοs διακρίνει μια περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα.

Ίσωs τελικά ο ένοχοs για τι δολοφονίεs να μην είναι και τόσο μακριά από όσο πίστευαν. Μέσα σε όλα η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό τηs αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνοs ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη. «Νομίζω ότι οι δυο μας μπορούμε νο εχουμε μέλλον. Αξίζει νο κάνουμε μια προσπάθεια. Τι λεs;», είναι τα λόγια του κι εκείνη δείχνει να συμφωνεί. Οσο για την κατα μέτωπο συγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και το φινάλε θα γραφτεί με αίμα στη σειρά του ΑΝΤ1

 

Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου της σειράς

Συντελεστές:
ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρία Γεωργιάδου
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βίκυ Μανώλη
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας
ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ: Ελένη Πάττα
ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Νικόλ Παναγιώτου
ΜΟΝΤΑΖ: Γιώργος Κατσένης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Pedio Productions
Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη
Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Αρβανίτης, Ελένη Βαΐτσου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Δημήτρης Γεροδήμος, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Νόνη Ιωαννίδου, Αγγελική Κιντώνη, Χρύσα Κοτταράκου, Κριστιάν Κουλμπίντα, Δημήτρης Μοθωναίος, Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, Δημήτρης Πασσάς, Κωνσταντίνος Πεσλής, Μαριλένα Ράδου, Δέσποινα Τσούτσα, Αντιγόνη Φρυδά, Νικόλας Χαλκιαδάκης.