Η Αλίκη δεν νιώθει έτοιμη να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της στη σειρά Ήλιος. Ακόμη δεν έχει συνέλθει από τον χαμό του Δημήτρη. «Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μείνουμε φίλοι» λέει στον Παύλο που κι εκείνος με τη σειρά του προσπαθεί να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του. Την ίδια ώρα η Αθηνά, σε μια μικρή άδεια από το ψυχιατρείο, ξανασμίγει με λαχτάρα με το μωρό τηs, ενώ η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μια αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει. Στο μεταξύ η Λήδα που από τύχη γλίτωσε την επίθεση εναντίον της, προσπαθεί να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου!

Ο Στέφανος με τη σειρά του εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδιά του ενώ την απειλεί με τη ζωή της!
Όσο για την Αθηνά αποφασίζει να πάρει τα πράγματα στα χέρια της και προσπαθεί να δολοφονήσει τον Στέφανο όμως δεν τα καταφέρνει.

Ήλιος: Στις φυλακές η Αθηνά

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές. Εκείνη μαζί με τον Χρήστο ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να αποδείξουν την αλήθεια. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Παύλοs διακρίνει μια περίεργη συμπεριφορά στον Αντρέα, πράγμα που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα.

Ίσωs τελικά ο ένοχοs για τι δολοφονίεs να μην είναι και τόσο μακριά από όσο πίστευαν. Μέσα σε όλα η Γεωργία παραδέχεται στον εαυτό τηs αλλά και στον Παύλο ότι η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει. Εκείνοs ανοίγεται για άλλη μια φορά στην Αλίκη. «Νομίζω ότι οι δυο μας μπορούμε νο εχουμε μέλλον. Αξίζει νο κάνουμε μια προσπάθεια. Τι λεs;», είναι τα λόγια του κι εκείνη δείχνει να συμφωνεί. Οσο για την κατα μέτωπο συγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο θα οδηγήσει τα πράγματα στα άκρα και το φινάλε θα γραφτεί με αίμα στη σειρά του ΑΝΤ1