Η Αθηνά μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της στη σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1. Ο Στέφανος για μία ακόμα φορά παγιδεύει την Αθηνά η οποία σιγά σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον.

Την απειλεί ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση, προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπο να τη βγάλει από το νοσοκομείο.

Ενώ το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, η Αθηνά έχει το δικό της κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς. Εκείνη προσποιείται ότι ακολουθεί την αγωγή του, προκειμένου να ελέγχει την  κατάσταση.

Ο Στέφανος βάζει μπροστά το σχέδιό του για να εξοντώσει τον Αχιλλέα και να διεκδικήσει τον γιο του. Η Βίβιαν ενοχλημένη με την απόμακρη συμπεριφορά του Στέφανου, τον παρακολουθεί και βρίσκεται μπροστά σε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Ήλιος: Ο Στέφανος αιφνιδιάζεται!

Η Αθηνά με τη βοήθεια της Αλίκης καταφέρνει να το σκάσει από το ψυχιατρείο και να αιφνιδιάσει τον Στέφανο.

Η Λήδα από την άλλη κατηγορεί την Άρτεμη για απειλή και επίθεση εναντίον της και καταφέρνει να τη συλλάβουν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντίνο ο οποίος της ζητά να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία. Η Ελένη είναι σε δίλημμα αφού ο Ανδρέας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία. Στη συνέχεια, βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιό του και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών!