Ο Λυκούργος, στη σειρά Η Γη της Ελιάς, φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα όταν βλέπει στις ειδήσεις ότι η επίθεση που δέχτηκε ο Κωνσταντίνος και ο πελάτης του ήταν ενέργεια του μαφιόζου Κεφάλα. ‘Οπως όλα δείχνουν, ο Κωνσταντίνος ήταν τυχερός μες στην ατυχία του και αρχίζει να αναρρώνει αν και ο οργανισμός του είναι ακόμα εξαντλημένος. Ο Λυκούργος τον επισκέπτεται και προσπαθεί να του εκμαιεύσει πληροφορίες και να μάθει την  αλήθεια. Του κάνει επίμονες ερωτήσεις και εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί κοι να… ξεγλιστρήσει. Ωστόσο ο Λυκούργος ανέκαθεν είχε τις επιφυλάξεις του απέναντι στον Κωνσταντίνο. Αρχικά δεν τον ήθελε για γαμπρό του, αλλά υποχώρησε για να μην κακοκαρδίσει την Ισμήνη, που της έχει μεγάλη αδυναμία Και τώρα βλέπει ότι μάλλον το ένστικτό του ήταν σωστό.. .
Το ίδιο καχύποπτος είναι και ο Κουράκος. Μετά τον Λυκούργο, επιχειρεί και αυτός να «ανακρίνει» τον Κωνσταντίνο, άτυπα σε πρώτη φάση, με στόχο να ξεκαθαρίσει κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη ο πυροβολισμός.‘Οσο περνούν οι μέρες ο Λυκούργος βασανίζεται από τις υποψίες. Αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει ευθέως στον Κουράκο και να του ζητήσει να του πει όσα ξέρει για την περίεργη υπόθεση. Ο αστυνόμος τού αποκαλύπτει ό,τι γνωρίζει για τις συμμορίες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και κυρίως γι αυτήν του Κεφάλα… ‘Ετσι, ο Κωνσταντίνος Θα βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο, καθώς θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις όχι μόνο στη γυναίκα του και στον πεθερό του, αλλά και στην αστυνομία… 
Από την άλλη, παρά το σκοτεινό παρελθόν τους, η Μυρτάλη και ο Αλέξης προσπαθουν να έχουν μια φαινομενικό φυσιολογική σχέση. Ωστόσο ο ψυχολογικά ασταθής Αλέξης δεν μπορεί να περιορίσει τη ζήλια του. Δεν θέλει κανένας άντρας να πλησιάζει τη Μυρτάλη και της κάνει σκηνές ζηλοτυπίας ακόμα και για τον Δημοσθένη και τον Κίμωνα, εξοργίζοντάς την. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης βγαίνει εκτός έλεγχου όταν διαπιστώνει ότι ένας άντρας μπήκε ξαφνικά στη ζωή της μητέρας του, με την οποία έχει σχέση εξάρτησης. Καθώς η Μαργαρίτα έρχεται όλο και πιο κοντά στον Γεράσιμο, ο Αλέξης αρχίζει να αντιδρά έντονα στη σχέση τους, δείχνοντας ότι δεν τον θέλει με κανέναν τρόπο στη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

https://youtu.be/vCERSHmTnEk

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τραγικές ώρες για τον Κωνσταντίνο-Μένει παράλυτος;

Food Pass: Ποιοι εξασφαλίζουν το ανώτατο ποσό των 600 ευρώ – Αναλυτικά τα κριτήρια

Ο Παράδεισος των Κυριών: Μαζί Μιράντα-Ντίνος αλλά στα κρυφά