Ο Στάθης και η Ιουλία, αγνοώντας πως ο Γιώργης δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη στη Γη της Ελιάς, βρίσκονται στο σπίτι της και κάνουν παθιασμένο έρωτα. Ωστόσο, ο αστυνόμος επιστρέφει στο σπίτι απροειδοποίητα και τους πιάνει στα πράσα. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και δείχνει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της πράξης της ολομόναχη.

Συγχρόνως, ο Γιώργης μαζεύει τα πράγματά του και ανακοινώνει στη γυναίκα τον οριστικό τους χωρισμό. Εκείνη ενημερώνει αμέσως τον Μάνο για το παραπάνω συμβάν, αλλά τον παρακαλεί να κρύψουν την αιτία του χωρισμού από τον Ισίδωρο. Τουλάχιστον προσωρινά. Από την άλλη, ο Αλέξης, μετά τη σκηνή που έκανε στη Μυρτάλη για το ραντεβού της με τον Κίμωνα, την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει και να είναι μαζί ξανά! Τότε εκείνη τον δέχεται πίσω υπό όρους.

Παράλληλα, ο Μιχάλης επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του, αλλά μία αιφνιδιαστική κίνηση απέναντί της ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσά τους. Κι αυτό γιατί ο εισαγγελέας την αρπάζει και τη φιλάει. Την επόμενη μέρα, ο ίδιος στέλνει λουλούδια στην Αθηνά, προκειμένου να εξιλεωθεί για τη συμπεριφορά του, αλλά άδικος κόπος.’Ετσι, συναντάει τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά. Την ίδια ώρα, η τελευταία δέχεται έντονη πίεση από τον Ισίδωρο, με σκοπό να εξομαλύνει τις σχέσεις της με τον Μιχάλη για το συμφέρον όλων και την καλεί να φάνε όλοι μαζί!

Παράλληλα, ο Δημοσθένης πιάνει την κόρη του, την Ειρήνη, να παίρνει κρυφά χρήματα από την τσάντα της Ασπασίας και τσακώνονται πολύ άσχημα. Η κοπέλα, η οποία μέσα στην τσάντα έχει προσέξει τον φάκελο με το τεστ DNA, του το αποκαλύπτει, αλλά εκείνος δεν την πιστεύει. Θεωρεί ότι είναι ένα ακόμα ψέμα της για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών της και να τους κάνει όλους άνω κάτω. Την ίδια στιγμή, ο Κίμωνας δηλώνει με τον τρόπο του στη Δήμητρα ότι την έχει ερωτευτεί και θέλει να κάνουν το επόμενο βήμα και να γίνουν ζευγάρι.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του Αλμέιδα

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού