Μετά τα όσα έγιναν με τον Γιώργη στη σειρά Η Γη της Ελιάς, όταν τους έπιασε αγκαλιά στο κρεβάτι, ο Στάθης αποφασισμένος να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του, ζητάει στην Ιουλία να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους και να μείνουν μαζί. Ωστόσο η Ιουλία έχει ακόμα να λύσει κάποια θέματα και του ζητάει να περιμένει.

Παράλληλα ο Στάθης αντιμετωπίζει και την οργή του Ισίδωρου, ο οποίος ευθέως τον κατηγορεί ότι είναι ένας προικοθήρας.
Αυτό είναι κάτι που ο Στάθης δεν σηκώνει και γίνεται έξαλλος! Παράλληλα ο Ισίδωρος τα βάζει και με την Ιουλία, με την οποία έρχονται σε μεγάλη κόντρα.

Του λέει όμως ότι μία φορά τους άφησε να της καταστρέψουν τη ζωή. Δεν μπορεί να ορίσει την καρδιά της όσο κι αν προσπάθησε. Μοιραία οι σχέσεις τους ψυχραίνονται, αλλά τόσο η Ιουλία όσο και ο Ισίδωρος που της έχει μεγάλη αδυναμία, βασανίζονται γι αυτή την εξέλιξη.

Παράλληλα η Ιουλία με τον Στάθη είναι το μεγάλο θέμα συζήτησης στην Αρεόπολη. Ολοι πια γνωρίζουν ότι ο Γιώργης με την Ιουλία χώρισαν και ότι η αιτία είναι ο Στάθης, ο οποίος θέλοντας να προστατέψει τη γυναίκα που αγαπάει από τα κουτσομπολιά, κάνει μια απρόσμενη κίνηση. Μιλάει σε όλους ανοιχτά. Τους λέει ότι είναι μαζί με την Ιουλία και δεν επιτρέπει σε κανέναν να ξαναπεί για εκείνη γιατί θα έχουν να κάνουν μαζί του.

Τα νέα φτάνουν παντού όπως και στην Αρετή, η οποία όμως έχει τις δικές της φούριες που λέγονται… Θανάσης, αλλά και στον Δημοσθένη, ο οποίος δεν προλαβαίνει να του πει κάτι καθώς ο Στάθης του το ξεκόβει εξ αρχής. Χαρούμενη είναι όμως και η Βασιλική, καθώς αυτό που την ενδιαφέρει πιο πολύ απ’ όλα είναι η ευτυχία του πατέρα της.

Την ίδια στιγμή όμως ο Στάθης κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μόλις συναντάει την Ιουλία, της κάνει πρόταση γάμου. Η Ιουλία τον κοιτάζει συγκινημένη. Με δάκρυα στα μάτια πιάνει το πρόσωπό του και τον κοιτάζει στα μάτια και του απαντάει φυσικά το «ναι».

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και κάνει όνειρα για το μέλλον τους με πρώτη προτεραιότητα το πότε θα γίνει ο γάμος τους. Ετσι ορίζουν την ημερομηνία, όταν θα έχει βγει το διαζύγιο της Ιουλίας και επίσημα. Την επόμενη μέρα παντρεύονται και κανείς δε θα τους χωρίσει!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία