Ο Κωνσταντίνος τραυματίζεται βαριά στη σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο μιας θανάσιμης παγίδας ανάμεσα στις συμμορίες του Δημοσθένη και του Κεφάλα. Στη συνέχεια μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Η Ισμήνη βρίσκεται πάντα στο πλευρό του γεμάτη αγωνία για την υγεία του, ενώ τα ερωτηματικά που έχει για το πώς έφτασε ο άντρας της σ’ αυτό το σημείο, είναι πολλά και αναπάντητα. Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος ψάχνει όλο και πιο βαθιά να μάθει λεπτομέρειες για τη δράση αυτών των συμμοριών και συνεργάζεται με τον Κουράκο για να μάθει όσα πιο πολλά μπορεί, ενώ όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ είναι πεπεισμένος ότι ο γαμπρός του είναι μπλεγμένος.

Ωστόσο προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατήσει μακριά από την αλήθεια την Ισμήνη, τουλάχιστον μέχρι να βρει την άκρη. Στο μεταξύ οι μέρες περνάνε, με τον Κωνσταντίνο να δίνει μάχη στο νοσοκομείο αρχικά για να κρατηθεί στη ζωη και στη συνέχεια για να μπορέσει να βγει εντελώς υγιής από εκεί. Θα τα καταφέρει ομως;

Ένα νέο κεφάλαιο πρόκειται να ανοίξει για τον Κωνσταντίνο και τις εξηγήσεις που θα κληθεί να δώσει. Όπως είναι αναμενόμενο, ο Κωνσταντίνος θα θελήσει να θολώσει τα νερά και να καλύψει τον παράνομο βίο του. Ωστόσο τα πράγματα δεν θα πάνε καλά με την υγεία του. Τόσο ο ίδιος όσο και η Ισμήνη θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανέβουν έναν μεγάλο Γολγοθά.

Ο τραυματισμός του Κωνσταντίνου είναι τέτοιος που θα του σημαδέψει ολόκληρη τη ζωή του. Η ζωή του ζευγαριού δεν θα είναι ποτέ ίδια. Ενα νέο δραματικό κεφάλαιο ανοίγει και από την ευτυχία του γάμου τους, που δεν μπόρεσαν να χαρούν για πολύ καιρό, θα περάσουν στην απόλυτη δυστυχία. Το χαμόγελο της Ισμήνης θα σβήσει και ο Κωνσταντίνος γεμάτος από τύψεις για τη ζωή που δεν μπόρεσε να της προσφέρει, βυθίζεται στην κατάθλιψη.

Από την άλλη, ο Λυκούργος δεν σταματάει να ψάχνει τι υπάρχει πίσω από τον γαμπρό του, ενώ ο Δημοσθένης καθώς δεν μπορεί πλέον να κάνει διαφορετικά αρχίζει να απομακρύνει τον Κωνσταντίνο απ τις υποθέσεις του.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

https://youtu.be/vCERSHmTnEk

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του Αλμέιδα

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού