Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντίνος με τη Μιράντα στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έρχονται κοντά. Ωστόσο το φιλί που της έδωσε ο Ντίνος και αμέσως μετά το μετάνιωσε, έφερε μεγάλη ψυχρότητα στη σχέση τους και ειδικότερα από την πλευρά της Μιράντας, που για καιρό φερόταν σχεδόν εχθρικά στον Ντίνο. Ομως, όπως θα δούμε από τη νέα χρονιά, τα πράγματα θα αλλάξουν…
Ο Ντίνος, μετά τον γάμο της Αμαλίας με τον Πάρη, σχεδόν καταρρέει και αρχίζει να σκέφτεται ότι έκανε λάθος που δεν τον σταμάτησε. Ωστόσο όλοι του λένε ότι έκανε το σωστό. Ο Μάρκος μάλιστα του τονίζει ότι πρέπει να τελειώσει με αυτό και να συνέλθει! Δεν πρέπει να υπάρχει Αμαλία για εκείνον!

Στο μεταξύ η Μιράντα, η οποία δεν έχει σταματήσει λεπτό να είναι ερωτευμένη μαζί του, χαίρεται που πλέον δεν έχει να ανταγωνιστεί την Αμαλία και επίσης τώρα που ο Ντίνος είναι συναισθηματικά ευάλωτος, βρίσκει την ευκαιρία να του δηλώσει την ύπαρξη της!

Του μιλάει τρυφερά λέγοντας ότι μπορεί να υπολογίζει σε εκείνη αφού θα είναι δίπλα του ό,τι κι αν συμβεί!

Η Μιράντα έχει γίνει άλλος άνθρωπος, αρχίζει να χαμογελάει και να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής χάρη στον έρωτά της για τον Ντίνο. Αλλά και ο ίδιος ο Ντίνος, αρχίζει να γοητεύεται από τη Μιράντα. Ούτως ή άλλως τη θαύμαζε, αλλά τώρα που αισθάνεται ότι η Αμαλία τον πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο, αποφασίζει να έρθει πιο κοντά με την Μιράντα.

Οι δύο τους βγαίνουν, πηγαίνουν για φαγητό και αρχίζουν να κάνουν στενή παρέα. Ενώ η Μιράντα με κάθε τρόπο του δηλώνει ότι η αγκαλιά της είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Ο Ντίνος τελικά αφήνεται, της ομολογεί ότι θέλει να είναι μαζί αλλά να μην το μάθει κανείς για να μη δώσουν τροφή για σχόλια. Έτσι, η σχέση τους συνεχίζεται κρυφά απ’ όλους!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Επιστρέφουν οι Παγιδευμένοι!

ΑΕΚ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο δίλημμα του Αλμέιδα

ΑΝΤ1: Αυτό είναι το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού