Ο Κίμωνας, μετά από την επιμονή του πατέρα του, βγαίνει με τη Μυρτάλη για φαγητό στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Αλέξη, ο οποίος έχει στηθεί έξω από το σπίτι της και την παρακολουθεί. Όταν εκείνη επιστρέψει θα της κάνει μεγάλη σκηνή, με αποτέλεσμα η Μυρτάλη να τον διώξει κακήν κακώς. Ο Δημοσθένης και η Ασπασία πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης.

Ο Γεράσιμος μοιάζει να είναι ιδιαίτερα γοητευμένος από την Μαργαρίτα και έτσι έρχεται όλο και πιο κοντά μαζί της. Μάλιστα, οι δυο τους ονειρεύονται να ταξιδέψουν στα Νορβηγικά φιορδ.

Η Μαργαρίτα το σκέφτεται όλο και περισσότερο. Της μοιάζει μαγική η ιδέα να φύγει, έστω για λίγο αρχικά, από την Μάνη για κάπου που δεν έχει ξαναβρεθεί! Ξέρει ότι αυτό θα την κάνει να δει τη ζωή της με άλλα μάτια. Άλλωστε ο Γεράσιμος της δείχνει ολοένα και περισσότερο το νοιάξιμό του, τη φροντίδα και την αγάπη του.

Ωστόσο υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Αλέξης και ο οποίος δε φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τόσο εύκολα τη μητέρα του να φύγει από το πλευρό του!

Στο μεταξύ στο άλλο μέτωπο, ο Κουράκος φεύγει για την Αθήνα. Ο Στάθης το μαθαίνει και ζητά από την Ιουλία να πάει στο σπίτι της για να βρεθούν μόνοι. Η Χάιδω καλεί την Ασπασία και, παρά τις αντιρρήσεις της, την υποχρεώνει να προχωρήσει σε τεστ DNA προκειμένου να διαπιστώσουν αν η Ειρήνη και ο Φίλιππος είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης ζητάει για μία ακόμη φορά συνάντηση από την Αθηνά..

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Φωτεινή αμείλικτη ζητά απαντήσεις

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ροντινέι, Μαντσίνι και 2 ακόμα – Οι εσωτερικές λύσεις του Μίτσελ

Η γη της ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον Γεράσιμου – Μαργαρίτας