Ο Μάρκος προλαβαίνει τον Ιάσονα και του ζητά να μην καταγγείλει την Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς και σε αντάλλαγμα εκείνος δεν θα πάρει τις μετοχές της μητέρας του! «Δεν με ενδιαφέρουν οι μετοχές!», του λέει ο Ιάσονας σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, και τον ρωτάει αν ακόμα αγαπάει την Αλεξάνδρα. Του λέει πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η οικογένειά του προκειμένου να του ρίξει στάχτη στα μάτια!

Οι δυο άντρες υπογράφουν, τελικά, ένα ιδιωτικό συμφωνητικό: παρότι η Ευγενία επιχείρησε να σκοτώσει την Αλεξάνδρα, δεν θα γίνει καταγγελία εναντίον της προς το παρόν… Παράλληλα, οι κομματάρχες απειλούν με παλιό μυστικά που θα βγουν στη φόρα εάν η Μαργέτα δεν αποσύρει την υποψηφιότητά της. Η βοήθεια της Άννας αλλά και η υποστήριξη του Στέφανου, που την εκθειάζει στην εφημερίδα του, δείχνει ότι η νίκη είναι της Μαργέτας. Ο κίνδυνος όμως καραδοκεί, μιας και τα συμφέροντα της πολιτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με όσους εποφθαλμιούν την περιοχή. Πλέον, όσοι βρίσκονται στον περίγυρο της Μαργέτας, κινδυνεύουν θανάσιμα.

Για εκφοβισμό επιχειρούν να σκοτώσουν την Άννα, που είναι η βασική βοηθός της. Την ίδια στιγμή, η Ουρανία εξομολογείται στον Ιάσονα ένα πολύ τραυματικό γεγονός του παρελθόντος της, ενώ ο Φάνης αντιλαμβάνεται την προσπάθεια της Νότας να ερευνήσει αν όντως είναι ο ανιψιός του Στέφανου. Τέλος, ο Ιάσονας βλέπει καχύποπτα τις συχνές επισκέψεις της γυναίκας του στην Ελπίδα και προσπαθεί ν’ απομακρύνει την Αλεξάνδρα απ’ το Κιάρι.

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας τελειώνει με την Ευγενία-Έτσι θα τη βάλει φυλακή!

F1: Άγριος καβγάς! Ο Ράσελ και ο Χάμιλτον

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Πάει στο MEGA – Αυτή είναι