Η Ευγενία αποφασίζει να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Έτσι, της στήνει μια καλοστημένη παγίδα. Κι ενώ η Αλεξάνδρα νομίζει ότι πάει να βρει τον αγαπημένο της… κλείνει ραντεβού με τον θάνατο.

Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στο δάσος όπου αντί για τον Μάρκο συναντάει την Ευγενία που τη σημαδεύει με όπλο. Η γιατρός αναγκάζει την αντίζηλό της να βάλει η ίδια τέρμα στη ζωή της για να θεωρηθεί ο θάνατός της αυτοκτονία. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τη μεταπείσει λέγοντάς της ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος και να μην το κάνει αλλά όσο την πλησιάζει, το όπλο εκπυρσοκροτεί.

Η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος. Οι ώρες περνούν και ο Μάρκος ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την αγαπημένη του. Εκείνη όμως διακομίζεται στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ταυτόχρονα η Νότα παλεύει να ηρεμήσει την Ευγενία που έχει επιστρέψει στο σπίτι, ώστε να μη χάσει την ψυχραιμία της και προδοθεί. Ωστόσο η μετέωρη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υγεία της Αλεξάνδρας, δεν τη βοηθά να ησυχάσει. Τελικά η κοπέλα συνέρχεται και λέει στην Ευγενία πως θ’ αποκαλύψει σε όλους τι της έκανε. Η ίδια δείχνει να απορεί και της λέει ότι έχει παραισθήσεις προσπαθώντας να την πείσει ότι όλα αυτά τα φαντάστηκε. Και πράγματι η Αλεξάνδρα διστάζει να πει την αλήθεια για τον πυροβολισμό, όχι για να την καλύψει αλλά για να μην ενοχοποιηθεί ο Μάρκος.

Οταν η Αλεξάνδρα συνέρχεται, ζητάει από τη Ρηνιώ να της φωνάξει τον Μάρκο που όντως σπεύδει στο πλευρό της. Εκείνη τότε του κάνει την μεγάλη αποκάλυψη ότι ο Γιωργάκης είναι δικό του παιδί. Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να της φωνάζει ρωτώντας την πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό!

Εκείνη προσπαθεί να το εξηγήσει, αλλά αυτός δεν την αφήνει.

 

Έρωτας Φυγάς: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Τραγωδία με την Αθηνά-Η Ευγενία έτοιμη να αυτοκτονήσει;

Οι πρωταθλητές του Κυπέλλου NASCAR αποκλείστηκαν όταν έγιναν μπάλα σε καραμπόλα

Χωρίζει η Μαριάντα Πιερίδη; Τι απαντά η ίδια