Στη σειρά του ΑΝΤ1,  Άγριες Μέλισσες που ευτυχώς για εμάς μετράνε ακόμα αρκετές μέρες ως το οριστικό φινάλε τους, δεν είχε και τον πιο αγαπητό ρόλο! Όλος ο κόσμος περιμένει με ανυπομονησία να μάθει ποιο θα είναι το μέλλον του Δούκα Σεβαστού που έγινε συνώνυμο του εγκλήματος και της διαφθοράς στο Διαφάνι!

Στην πραγματικότητα ωστόσο ο Λεωνίδας Κακούρης γνωρίζει πολύ καλά ποιο θα είναι το τηλεοπτικό του τουλάχιστον μέλλον!

Ρόλο έκπληξη στον οποίο δεν τον έχουμε ξαναδεί, αναμένεται να αναλάβει ο Λεωνίδας Κακούρης τη νέα σεζόν. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤΙ αφήνει το Διαφάνι και βρίσκεται σε προχωρημενες συζητήσεις για να αναλάβει… τηλεπαιχνίδι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δούκας» παίζει πολύ δυνατά για να είναι παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων της ΕΡΤ, «Lingo». με γρίφους κρυμμένων λέξεων.

Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να «κλειδώσει. το deal. Αξίζει νο σημειωθεί ότι ο Λεωνίδας Κακούρης θα έχει διπλό ρόλο στη δημόσια τηλεόραοη. Ο δημοφιλής ηθοποιός υπέγραψε ήδη για τη συμμετοχή του στη σειρά της Βικτόριας Χίσλοπ «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού».

Παράλληλα με την παρουσία του στη σειρά των 14 επεισοδίων, στόχος είναι να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια στις σεζόν στην ΕΡΤ παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι «Lίηgο« που προορίζεται για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Στη βάση του το τηλεπαιχνίδι θυμίζει το περίφημο ιντερνετικό εθιστικό σταυρόλεξο «Wordle» που έχει λάβει διαστάσεις μανίας.

Το «Lingo» δεν είναι καινούργιο. Πρωτοεμφανίστηκε στην αμερικανική τηλεόραση το πολύ μακρινό 1987 και ήταν καναδικής παραγωγής.

Επικαιροποιημένο επανήλθε στις τηλεσυχνότητες το 2002 πάλι στις ΗΠΑ έως το 2007. Εκείνη την περίοδο προβαλλόταν από το CBS.

Γνώρισε νέα περίοδο δημοφιλίας επι βρετανικού εδάφους όταν το τηλεπαιχνίδι, συνδυασμός τύχης και γνώσεων, προβλήθηκε από το ITV το 2021, το οποίο είχε μεταδώσει ένα κύκλο δέκα εκπομπών το 1988.