Επί τρία χρόνια ο Λεωνίδας Κακούρης κυριάρχησε στην prίme time σε έναν ρόλο ζωής ως Δούκας Σεβαστός. Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε των «Άγριων Μελισσών» του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει, ο αγαπημένος ηθοποιός  ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Δούκα και συζητά ro επόμενα βήματά του. Πού θα τον δούμε του χρόνου; Σύμφωνα με πληροφορίες ο δημoφιλής ηθοποιός θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα, η δυνατή προσθήκη-έκπληξη στο «Νησί» στην ΕΡΤ.

Ο Λεωνίδας Κακούρης έχει δεχθεί πρόταση από τον παραγωγό της σειράς και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πει το «ναι„ και να ενταχθεί στο all star καστ του «Νησιού», που έρχεται τη νέα σεζόν στην ΕΡΤ με m Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννα Στάνκογλου, την Ευγενία Δημητροπούλου, τον Τάσο Νούσια και πολλούς ακόμα.

Πρόκειται για το βιβλίο «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτόρια Χίσλοπ, που αποτελεί μυθιστόρημα- σίκουελ του «Νησιού». Αν πέσουν και οι υπογραφές για την είσοδο του Λ. Κακούρη στο «Νησί», θα είναι ο δεύτερος πρωταγωνιστής των «Άγριων μελισσών» που θα μεταπηδήσει του χρόνου σε σειρά της ΕΡΤ, καθώς και ο Αναστάσιος Ροϊλός θα πρωταγωνιστήσει στο «Φλόγα και άνεμος».

Στο μεταξύ, με δυνατές κωμικές σειρές σχεδιάζει να χτυπήσει ο ΑΝΤ1 την προσεχή σεζόν. Μια εξ αυτών θα είναι πρωτότυπο σενάριο ενώ η δεύτερη θα βασίζεται σε ξένο φορμάτ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΑΝΤ1 έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία Tanweer για μία σειρά που βρισκόταν παράλληλα σε συναντήσεις με το Open.