Πολλοί τη διεκδίκησαν, αλλά μετά την προηγούμενη επιτυχημένη τηλεοπτική συνεργασία της στις Άγριες Μέλισσες αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην ίδια ομάδα. ‘Ετσι, την ερχόμενη σεζόν η ‘Ελλη Τρίγγου θα είναι η «Μάγισσα», η κεντρική ηρωίδα στη νέα σειρά που υπογράφουν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης για τον ΑΝΤ1. Οι σεναριογράφοι των «Άγριων μελισσών» μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο ετοιμάζουν για τον σταθμό τού Αμαρουσίου το πρωτότυπο αστυνομικό θρίλερ «Μάγισσα», με την ιστορία να διαδραματίζεται το 1818, στην προεπαναστατική Ελλάδα! Στο επίκεντρο της πρωτότυπης ιστορίας μια γυναίκα, που εμπνέει πολλούς με τη στάση της εκείνη τη δύσκολη περίοδο και θα την ενσαρκώσει η Ελλη Τρίγγου, που ως Ασημίνα στις «Αγριες μέλισσες» απέσπασε δικαιολογημένα πολύ καλές κριτικές. Βέβαια υπήρξαν κι άλλες ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις για την ταλαντούχα ηθοποιό, αλλά η συνεργασία της με τους δύο σεναριογράφους και τον επικεφαλής σκηνοθέτη ήταν άριστη, με όλες τις πλευρές να επιθυμούν τη συνέχειά της μέσα από την καινούρια σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ 1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

Άγριες Μέλισσες: Το τέλος όλων των πρωταγωνιστών!

Την Πέμπτη 7 Ιουλίου θα πέσει οριστικά η αυλαία της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες που μας κράτησε μία συγκλονιστική συντροφιά τα τελευταία τρία χρόνια. Το φινάλε και το τέλος των πρωταγωνστών δεν θα μπορούσε παρά να ήταν μεγαλοπρεπές, όπως ακριβώς του(ς) άξιζε.

Δρόσω Κωνσταντής-Ασημίνα Νικηφόρος

Ευτυχισμένο θα είναι το τέλοs και για τα άλλα δύο αγαπημένα ζευγάρια της σειρόs, Δρόσωs-Κωνσταντή και Ασημίναs-Νικηφόρου. Τη μέρα του γάμου τηs Δρόσωs και του Κωνσταντή, κατά τη διάρκεια τηs ανταλλαγήs των δαχτυλιδιών στην εκκλησία, ο Νικηφόροs βγάζει δύο βέρεs από το σακάκι του και κρυφά τις ανταλλάσσουν με την Ασημίνα, ώστε μεταξύ τους να ξέρουν ότι άτυπα έχουν διαβαστεί και να Θεωρούνται παντρεμένοι. Ομωs ο παπα-Γρηγόρηs τους βλέπει με την άκρη του ματιού του και όταν ο γάμοs τηs Δρόσωs και του Κωνσταντή ολοκληρώνεται, μπροστά σε όλουs ανακηρύσσει παντρεμένουs και την Ασημίνα με τον Νικηφόρο, αμέσωs μετά το τέλοs του μυστηρίου ακολουθεί μεγάλο γλέντι στην πλατεία του χωριού!