Ο Σασμός συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν στον ALPHA και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι τουλάχιστον συγκλονιστικές! Ωστόσο η Κλαίρη, η σύντροφος του Μανόλη φαίνεται να μην είναι για πολύ καιρό στη σειρά. Το μυθιστόρημα τηs Ελένης Καπλάνη μεταφέρεται στη μικρή οθονη για λογαριασμό του MEGA κι αναμένεται να βγει στον αέρα στιs αρχέs τηs νέας σεζόν. Στο πο-λυπληθές καστ που αποτελείται από μεγάλα ονόματα όπως του Λεωνίδα Κακούρη, της Κατερίνας Διδασκάλου, του Μιχαήλ Ταμπακάκη, του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, τηs Μαρίας Καλλιμάνη και της Ελένης Καρακάση, έρχονται δύο σημαντικέs προσθήκεs. Η Θεοφανία Παπαθωμά, που απολαμβάναμε ως Βιολέτα στιs «Άγριες μέλισσες» Θα αναλάβει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ  και η Ευθαλία Παπακώστα, η Κλαίρη του «Σασμού», Θα έχει κι εκείνη έναν ρόλο έκπληξη.

Άλλωστε στη σειρά του ALPHA ο Μανόλης θα δεχτεί την υποτροφία στο εξωτερικό και, μαζί με την Κλαίρη, θα αποχαιρετίσουν το νησί για ένα καλύτερο αύριο. Οταν εκείνος επιστρέψει, η Κλαίρη θα έχει μείνει πίσω, με το ζευγάρι αυτό να τραβά χωριστούs δρόμουs.

Σασμός: Ο Μανόλης καταρρέει!

Ο Σασμός δε φαίνεται να έρχεται γρήγορα στη δραματική σειρά του ALPHA, την δεύτερη σεζόν. Αντιθέτως πολύ γρήγορα φαίνεται να έρχεται ο χωρισμός! Μιλάμε φυσικά για τον Σταύρο που καταλαβαίνει πως η γυναίκα του είναι καταρρακωμένη από τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο της.

Δεν μπορεί με τίποτα να φανταστεί πως η Αργυρώ δεν πονάει μόνο για τον ‘Αγγελο, αλλά και για τη ζωή που είχε με τον Αστέρη και χάθηκε. ‘Οσο περνά ο καιρός, όμως, ο Σταύρος θα καταλάβει πως η γυναίκα του δεν είναι αυτή που πρωτογνώρισε, αυτή που ερωτεύτηκε. Η Αργυρώ έχει πια ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και δείχνει να έχει μαλακώσει πολύ τις αντιδράσεις της απέναντι στον Σταματάκη. Κάθε φορά που ο Σταύρος τον αναφέρει, εκείνη  δεν ξεσπάει όπως παλιά, δεν δείχνει να ενοχλείται, και αυτό τον προβληματίζει πολύ. Σύντομα λοιπόν καταλαβαίνει πως η γυναικα του και ο Αστέρης έχουν αρχίσει να συναντιούνται και πως κάτι υπάρχει και πάλι ανάμεσά τους, όσο κι αν προσπαθεί να το αρνηθεί. Η οριστική ρήξη στον γάμο τους είναι πολύ κοντά…