Ο Μπάμπηs νιώθει τύψεις στις Άγριες Μέλισσες που τόσο καιρό κρύβει από το νέο του κορίτσι την αλήθεια για τα χρήματα του Ακύλα και έτσι παραδέχεται στην Κορίνα πως ο πατέραs του ήταν εκείνοs που είχε κλέψει τα λεφτά. Οι δυο τους συγκρούονται άσχημα και εκείνη θυμώνει μαζίτου και του λέει πω δεν θέλει καμία σχέση μαζί του καθώs πιστεύει πως και ο ίδιοs είχε μπλέξει σε αυτή την υπόθεση. Ομωs, εκείνοs την πείθει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Από την άλλη ο Πέτρος εξαφανίζεται απο την κρυψώνα του και αποφασίζει να πάει να συναντήσει τον Ζάχο στο νοσοκομείο. Η απρόσμενη επίσκεψη του Πέτρου θα έχει και μια αναπάντεχη κατάληξη. Στο μεταξύ, ο Ακύλαs βάζει να παρακολουθούν την Κορίνα καθώs υποψιάζεται πως κάτι καινούριο συμβαίνει στη ζωή τηs, ενώ ο Μελέτηs μετά την απομάκρυνσή του από τουs Αβαντεs, αρχίζει να συγκεντρώνει τον δικό του στρατό για να τα βάλει με τον Ακύλα. Κι ενώ όλοι ψάχνουν τον Πέτρο εναγωνίωs, ο Zάxos θα αποκαλύψει στην Ελένη και στον Λάμπρο κάτι που θα τουs σοκάρει.

Άγριες Μέλισσες: Αναστάτωση με την αποκάλυψη του Ζάχου

Ολοι είναι ανάστατοι με την αποκάλυψη του Ζάχου στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 για κάτι που έκανε και δείχνει αμετανόητοs. Κάτι που προβληματίζει τουs ανθρώπου του περιβάλλοντόs του. Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη γίνεται μάρτυραs μιας απρόσμενηs επίσκεψηs στο τυροκομείο και αυτό είναι ένα έξτρα στοιχείο για την υπόθεση που ερευνά. Σε μια από τις βόλτεs τουs, ο Μπάμπηs με την Κορίνα υποψιάζονται πωs τουs παρακολουθούν. Οι υποψίες πέφτουν στον πατέρα τηs κοπέλαs και από τον φόβο τουs αποφασίζουν για ένα διάστημα να κρατήσουν αποστάσειs για το καλό τουs.

Στο μεταξύ, η Δρόσω παίρνει μια σημαντική απόφαση: Να κάνει το επαγγελματικό βήμα που τόσο καιρό φοβάται μετά την επίθεση του Δάκη και αυτό χαροποιεί τον Κωνσταντή. Στο μεταξύ, ο Δούκαs, η Μυρσίνη αλλά και η Ρένα ανακαλύπτουν πως ο Νικηφόροs βρίσκεται στην Αθήνα μαζ με την Ασημίνα. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Ζάχο πως έχει κάνει λάθοs στο θέμα του Πέτρου. Ο Νικηφόροs επιστρέφει από την Αθήνα και αναγκάζεται να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στη Ρένα.΄