Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα, απο τη στιγμή που αφέθηκαν στα συναισθήματά τους και έκαναν ερωτα στις Άγριες Μέλισσες, δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους ο ένας τον άλλον. Ο Νικηφόρος συνειδητοποιεί πως η μοναδική γυναίκα που αγαπάει είναι εκείνη, ενώ από την άλλη η Ασημίνα φοβάται να παραδεχθεί όσα νιώθει.

Στα επόμενα επεισάδια της σειράς του ΑΝΤ1, όμως, ο Νικηφορος αποφασίζει να αναλάβει δραση και να μην αφήσει άλλο χρόνο χαμένο μακριά της. 0 ίδιος αρχικά αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη Ρένα. Μετά τη συνάντησή τους, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος και η σχέση τους είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση, καθώς και εκείνη αντιλαμβάνεται πως η καρδιά του Νικηφόρου ανήκει αλλού.

Ωστόσο, ο τελευταίος δεν μένει μόνο στο ξεκαθάρισμα με τη Ρένα. Στη συνέχεια, όπως θα δούμε, αποφασίζει να αφήσει στο παρελθόν όσα σκληρά λόγια έχουν ανταλλάξει και ζητάει από την Ασημίνα να συναντηθούν. Ο Νικηφόρος τής εξομολογείται την αγάπη του και όσα νιώθει για εκείνη. Σε μία ειλικρινή συζήτηση, της λέει πως δεν αντέχει να μένει μακριά της και πως θέλει να δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στην αγάπη τους.

Ο ίδιος συνεχίζει ανακοινώνοντας της τις αποφάσεις του σε σχέση με τη Ρένα, ενώ τώρα είναι στο χέρι της Ασημίνας αν θα δώσει μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους και θα αφησει πίσω τις αμφιβολίες και τους φόβους της.

Ωστόσο, ο Νικηφορος φαίνεται πως θα πληρώσει ακριβό τίμημα για τη στάση του απέναντι στη Ρένα, καθώς ενώ μαζί με τον Κωνσταντή ζητούν περισσότερο χρόνο από τους μετόχουςγια το θέμα του αεροδρομίου, η Ρένα αρνείται να συνεργαστεί μαζί του δημιουργώντας του προβλήματα.

Την ίδια ώρα, η Δρόσω είναι σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, καθώς μετά τα όσα έγιναν στο γύρισμα της ταινίας της στο Διαφάνι και τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της απομακρύνεται από την ταινία του Δάκη. Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει την κοπέλα, σε αντίθεση με τον Δάκη, ο οποίος σκοπεύενσ την πολεμήσει. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης ενημερώνει τη Δρόσω πως θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά που έχασε εξαιτίας της.

Άγριες Μέλισσες: Από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:30