Οι εξελίξεις στη δραματική σειρά, κορυφή της ελληνικής μυθοπλασίας,  Άγριες Μέλισσες, τρέχουν μετά το Πάσχα και καθώς οδεύουμε προς το τέλος! Η σειρά του ΑΝΤ1 που καθήλωσε κοινό και κριτικούς ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και μαζί παίζει το τελευταίο της χαρτί!

 

Άγριες Μέλισσες  25/04/2022

H ασφάλεια αναζητά τον Bαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μία απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό. Το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο, με τον Κωνσταντή να τον υποστηρίζει στο θέμα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη.

 

Ο Δάκης ψαρεύει τον Νώντα για το παρελθόν του ενώ όλο το χωριό ετοιμάζεται για το μεγάλο γύρισμα στην πλατεία. Ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στη Βιολέτα που του αποκαλύπτει ένα συμβάν από το παρελθόν και ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιο του για να πάρει την έκθεση από τον αδερφό του.

26/04/2022

Μέσα σε όλα αυτά, η Δρόσω ζητάει να μάθει απ’ το Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα. Ο Πέτρος καταφέρνει να πείσει τον Ντούνια ν’ αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή του, μ’ έναν ριψοκίνδυνο τρόπο που θα προκαλέσει νέες αναταράξεις…. Η συζήτηση του Λάμπρου με τον Ζάχο, σε σχέση με το παρελθόν τους, θα τους οδηγήσει στα άκρα και η κατάσταση κινδυνεύει να βγει εκτός ελέγχου.

Tην ίδια ώρα, μία συνάντηση του Μπάμπη θα πάρει περίεργη τροπή, ενώ ο Ακύλας λαμβάνει μία σημαντική πληροφορία που θα τον κάνει και πάλι υπολογίσιμο παίκτη.

Το σχέδιο του Θεοδώρου πετυχαίνει και καταφέρνει να πάρει στα χέρια του, τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού. Η τύχη όμως δεν θα τον ευνοήσει για πολύ και ξαφνικά όλοι θα βρεθούν σε ένα θανάσιμο κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες  27/04/2022

Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πώς ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Στο Διαφάνι πραγματοποιείται το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη αλλά τα πράγματα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή για τη Δρόσω και το όνειρο της θα γίνει εφιάλτης.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινάνε κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά και ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει τον Ακύλα. Ο Ακύλας του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου…

Αν κάνεις αυτό που σου λέω, θα σε απαλλάξω από την παρουσία του Ζάχου, θα βγει οριστικά από τη μέση, λέει ο Ακύλας. Ο τελευταίος καταστρώνει το σχέδιο δολοφονίας του Ζάχου, μελετώντας με προσοχή τις κινήσεις του. Πλέον, ο Ζάχος βρίσκεται αντιμέτωπος με θανάσιμο κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες  28/04/2022

Ο Λάμπρος με τον Ζάχο, που αγνοεί πως απειλείται η ζωή του, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ.

Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στην Ρένα την απόφαση του, ενώ ο Θέμης ξεκαθαρίζει την θέση του στη Μυρσίνη… Από την άλλη, ο Μελέτης φεύγει από τούς Άβαντες και ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες διώχνοντας τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας. Μάλιστα σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος, αλλά και ο Βαρούξης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.