Η γαμήλια τελετή του Μαθιού με τη Βασιλική στη σειρά Σασμός δεν θα έχει το τέλος που επιθυμούν, καθώς ο γαμπρός οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα και τα πάντα είναι πλέον ρευστά. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και θα ήθελε πολύ να μάθει ποιος είναι ο άνθρωπος που της την έδωσε. Ο Αστέρης χαίρεται που η αγαπημένη του είναι πια υγιής, έστω και αν ο ίδιος δεν είναι στο πλευρό της για να ζήσουν όλα όσα κάποτε ονειρεύτηκαν .. Το φινάλε της πρώτης σεζόν του «Σασμού» στον ALPHA πλησιάζει. Πώς αφήνουμε τους ήρωες και πώς θα τους συναντήσουμε ξανά το φθινόπωρο;

H μέρα που τόσο περιμενε έφτασε! O Μαθιός ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Βασιλική, όμως η τελετή δεν θα έχει αίσιο τέλος. Η αστυνομία εισβάλλει και διακόπτει το γαμήλιο μυστήριο, αφήνοντάς τους όλους να απορούν. Ο Μαθιός οδηγείται στο Τμήμα, όπου του απαγγέλλεται η κατηγορία της δολοφονίας του Άγγελου, ενώ ο Φραγκιαδάκης Θεωρεί πως έχει «δέσει» και την ανεξιχνίαστη υπόθεση τον Στεφανή Σταματάκη! Ο Μαθιός αποφασίζει να κρατήσει το στόμα του κλειστό, μέχρι να δει τι στοιχεία έχει η αστυνομία.

Σοκαρισμένη με την τροπή που πήρε ο γάμος της με τον Μαθιό, η Βασιλική προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και αν όντως ο άντρας που θα έβαζε στο σπίτι της είναι ο φονιάς του συζύγου της. Θεωρεί πως όλα είναι μια πλεκτάνη, όμως μια μικρή αμφιβολία δείχνει να έχει φωλιάσει μέσα της. Οι πρώτες μέρες μετά τη σύλληψη του Μαθιού θα είναι δύσκολες για εκείνη. Το χειρότερο όμως είναι πως η χαροκαμένη Βασιλική δεν ξέρει ότι κάποιος της την έχει στημένη και απειλεί να της κάνει κακό.

Σασμός: Δείτε το αποψινό trailer

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός σώζουν την Αργυρώ!

Η μέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη Θα ενωθούν για μια τελευταία φορά… Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που
έσωσε την Αργυρώ. Αποφασίζουν να μην πουν ποτέ την αλήθεια σε κανέναν! Η Αργυρώ ξυπνά από τη νάρκωση και νιώθει καλά. Θέλει να μάθει όμως ποιος της έδωσε και πάλι ζωή. Η Μαρίνα προσπαθεί να μην καρφωθεί… Τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. ‘Ομως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα… Τη μέρα του γάμου η αστυνομία φτάνει στην εκκλησία και διακόπτει την τελετή. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για δολοφονία!