Ο Μαθιός στη σειρά Σασμός, έχει πια καταλάβει πως ο Μανώλης όχι μόνο τον είδε όταν σκότωνε τον Στεφανή, αλλά είναι πλέον αποφασισμένος να τον καταδώσει. Ο Σταματάκης αντιλαμβάνεται ότι το τέλος πλησιάζει και το περιμένει κάπως σαν λύτρωση. Θέλει μόνο να προλάβει να παντρευτεί τη Βασιλική. Η Μαρίνα χαίρεται που βρέθηκε δότης για την Αργυρώ, όταν όμως ο γιατρός τής αποκαλύπτει το όνομά του, παθαίνει σοκ. Συμφωνεί ωστόσο η κόρη της να μη μάθει ποτέ πως ο Αστέρης είναι αυτός που της σώζει τη ζωή. Το μοιράζεται όμως με τον Αντώνη και αποφασίζουν να κρατήσουν το μυστικό. Ο Μαθιός με τον Αστέρη προφασίζονται ότι πάνε στην Ιταλία για δουλειές, όμως ανεβαίνουν στην Αθήνα για τη μεταμόσχευση νεφρού. Η μεγάλη στιγμή φτάνει και όλοι εύχονται η επέμβαση να πάει καλά… Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει από την Κρήτη στη σειρά του ALPHA και μόνο μια κουβέντα της Στέλλας μπορεί να τον κρατήσει στο νησί. Η μέρα του γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική φτάνει, όμως η τελετή δεν θα τεήειώσει ποτέ, καθώς ο γαμπρός συλλαμβάνεται!

Ο Μανώλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση πριν να είναι πολύ αργά. Ο Αστέρης και ο Μαθιός λένε στην οικογένειά τους πως πρέπει να πάνε στην Ιταλία για δουλειά. Η Στέλλα και η Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι πραγματικά κρύβεται πίσω από την ξαφνική αναχώρησή τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αστέρης και Μαθιός σώζουν την Αργυρώ!

Η μέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη Θα ενωθούν για μια τελευταία φορά… Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που
έσωσε την Αργυρώ. Αποφασίζουν να μην πουν ποτέ την αλήθεια σε κανέναν! Η Αργυρώ ξυπνά από τη νάρκωση και νιώθει καλά. Θέλει να μάθει όμως ποιος της έδωσε και πάλι ζωή. Η Μαρίνα προσπαθεί να μην καρφωθεί… Τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. ‘Ομως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα… Τη μέρα του γάμου η αστυνομία φτάνει στην εκκλησία και διακόπτει την τελετή. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για δολοφονία!