Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, εκτός από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και κυρίως στην καθημερινή σειρά του ALPHA, Σασμός, έδειχνε πάντα ενδιαφέρον και για τα κοινά. Ανήσυχο πνεύμα, κουβαλούσε φρέσκιες ιδέες για την ΑΘήνα, αλλά και για τον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη. Η γνωστή ηθοποιός συμμετείχε και στη δημοτική παράταξη της Ντόρας Μπακογιάννη, όταν η τελευταία διεκδίκησε τον πρώτο δήμο της Χώρας. Όσοι την έζησαν εκείνη την περίοδο παραδέχονται ότι πρόκειται περί ενός καλά δομημένου (και πολιτικά) μυαλού, που μπορεί να καταθέσει ρεαλιστικές προτάσεις, παράλληλα με τη δυνατότητα να μιλήσει άνετα και καθαρά. Θα μου πείτε τώρα γιατί τα λέω όλα αυτά. Πολύ απλά, γιατί προ ημερών είδα ένα όνειρο με την Τζομπανάκη να πολιτεύεται. Επειδή τα μπέρδεψα στο όνειρο, δεν Θυμάμαι αν ήταν υποψήφια βουλευτής η Μαρία Τζομπανάκη ή δήμαρχος. Εκείνο που μου έμεινε ήταν ότι… πολιτεύθηκε!

Σασμός: Γάμος-κηδεία-σύλληψη

 

Εντωμεταξύ, ο πρώτος κύκλος της σειράs του ALPHA, Σασμός, ολοκληρώνεται την Τετάρτη με ένα δυνατό επεισόδιο! Ο πολυαναμενόμενοs γάμοs Μαθιού – Βασιλικήs ξεκινά με μουσική και χαμόγελα, όμωs καταλήγει σε τραγωδία…
Τα τελευταία τρία επεισόδια της σειράς είναι πολύ δυνατά και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις. Θα δούμε το γάμο της Βασιλικής με τον ΜαΘιό, που όμως δεν Θα είναι όπως τον είχαν ονειρευτεί, αφού ο γαμπρός Θα συλληφθεί. Οπότε Θα είναι όπως… τον είχε ονειρευτεί ο Αντώνης.

Επίσης, ο Άγγελος Θα μαχαιρωθεί Θανάσιμα, ενώ Θα έχουμε και μια «ηλεκτρισμένη» συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη ! Ο Μανόλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει τον Μαθιό απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό: την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε τη ζωή της Αργυρώς. Πολύ σύντομα, η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε όλο αυτό το διάστημα.