Σασμός: Πρωταγωνίστρια απλώνει με μαγιό! Ο Σασμός, η δραματική σειρά του ALPHA, έρχεται με δεύτερη και όπως φαίνεται, ακόμα πιο δυνατή σεζόν! Οι πρωταγωνιστές είναι ήδη σε διακοπές ενώ έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα που είναι ιδιαίτερα απαιτητικά!

Γι αυτό και εντολή του σκηνοθέτη είναι να ξεκουραστούν όσο μπορούν για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν που έρχεται αφού πολλές σειρές μυθοπλασίας αλλαζουν το τηλεοπτικό σκηνικό!

Μία όμως από τις πρωταγωνίστριες δε μοιάζει να ξεκουράζεται και ακόμα και τις μέρες με την πολλή ζέστη, ρίχνει κάτι απλό πάνω της, όπως ένα ολόσωμο μαγιό, και απλώνει την μπουγάδα της!

Η Ευγενία Σαμαρά, η δικηγόρος της σειράς, που δεν τόλμησε να κάνει το επόμενο βήμα με τον Γεράσιμο και να τον ακολουθήσει, «τόλμησε» να απλώσει τα ρούχα της φορώντας ένα φοβερό μαγιό που αναδείκνυε την έτσι κι αλλιώς καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Η ηθοποιός που μπορεί να  είναι σε διακοπές αλλά οι προτάσεις πέφτουν σα βροχή, φαίνεται πως δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση του OPEN για δική της εκπομπή. Η πρωταγωνίστρια του Σασμού που ξεκίνησε τηλεοπτικά στους Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται σε συζητήσεις για την ανάληψη εκπομπής με θέμα τα αγαπημένα της κατοικίδια.

Και όχι, δεν αποχωρεί από τον «Σασμό» του ALPHA. Απλά δέχτηκε πρόταση από το ΟΡΕΝ προκειμένου να μεταφέρει στην τηλεόραση την εκπομπή «Your pet show» που ήδη παρουσιάζει στο ΥουΤυbe και η οποία εστιάζει στα ζωάκια. Μάλιστα η Ευγενία έφτιαξε το πρώτο application για υιοθεσίεs και εξαφανίσειs ζώων και καθώς τα υπεραγαπά, δραστηριοποιείται έντονα για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωήs των κατοικίδιων και αδέσποτων.

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού από το Instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)