Με ένα δυνατό συνδυασμό θα χτυπήσει  ο  ΑΝΤ1 τον ανταγωνισμό στα μέσα του Νοεμβρίου. Μαζί με το παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ, στο πρόγραμμα του ΑΝΤΙ επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα, που θα αναλάβουν νο δίνουν lead-in στο… Μουντιάλ. Ακολουθώντας την πάγια τακτική τους για πρεμιέρα μέσα στον Νοέμβριο, οι «Ράδιο αρβύλα» αναμένεται νο πάρουν θέση μάχη λίγο πριν ή ταυτόχρονα με την έναρξη του World Cup την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και καθημερινά στις 20:00. Η ώρα μετάδοσης της εκπομπής παραμένει ίδια, καθώς αναγράφετσι στο συμβόλαιό τους με τον ΑΝΤΙ, ενώ από το προγραμμα Θα βγει προσωρινά το «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που Θα μεταδίδεται έως τα τέλη Νοεμβρίου καθημερινά στις 20:00.

Σε αντίθεση με άλλα ψυχαγωyικά του ΑΝΤΙ που Θα βρεθούν εκτός αέρα λόγω Μουντιάλ, οι «Ράδιο αρβύλα» είναι η μόνη εκπομπή της prime time που δεν επηρεάζεται από την κορυφαία διοργάνωση. Αντιθέτως… κουμπώνει σε ένα δυνατό back-to-back προγραμματισμό με τη «στρογγυλή θεά». Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του καναλιού, θα μεταδίδονται ζωντανά από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤΙ αι αγώνες-φιλέτο του Μουντιάλ στο slot των 21:00 (22:00 ώρα Κατάρ), ενώ τα Σαββατοκύριακα Θα αξιοποιηθούν και άλλες ζώνες για τη live μετάδοση αγώνων, με πιθανότερο να »ανοίξουν» στον ΑΝΤΙ και οι αγώνες στις 18:00. Ως εκ τούτου, οι σειρές της prime time θα διακοπούν γαια περίπου τρεις εβδομάδες. Οι αγώνες που μεταδίδονται τις καθημερινές  στα υπόλοιπα slots (στις 12:00, στις 15:00 και στις 18:00) αναμένεται να «μοιραστούν» ανάμεσα στο Μακεδονία Τν αλλά και στη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1 +. Τουλάχιστον 32 αγώνες θα μεταδοθούν στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤΙ.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» ήταν πρώτοι στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, στη ζώνη προβολής τους στο δυναμικό κοινό 18-54 (και όχι μόνο), με μέσο όρο 20,3%.

Η εκπομπή άφησε πίσω της τον ανταγωνισμό με 7,9 μονάδες διαφορά, έχοντας μαζί της καθημερινά κατά μέσο όρο περίπου 1.530.000 τηλεθεατές, στο σύνολο κοινού, για τουλάχιστον 1’.