Ο γοητευτικός πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός, Γιώργος Αμούτζας και η Κύπρια συνάδελφός του, Έλενα Πιερίδου που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά Τατουάζ,πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους. Έπειτα από περίπου ένα χρόνο συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν πως είναι καλύτερο ρίξουν αυλαία στη σχέση τους.

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα», είχε δηλώσει τον περασμένο Μαϊο η Έλενα Πιερίδου, τότε που οι πρώτες φήμες χωρισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός περιέγραφε τη σχέση τους με λεπτομέρειες.

«Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Αμούτζας, πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA, που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση «Φιλοκτήτης» δήλωσε πρόσφατα: «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού» αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει ξεκάθαρα αν συνεχίζουν να είναι μαζί ή όχι.

Την ίδια στιγμή, αν και στο προφίλ της στο instagram η Έλενα Πιερίδου στις αρχές Ιουνίου είχε ανεβάσει κοινές φωτογραφίες τους, όταν, όπως φαίνεται πήραν τις τελικές αποφάσεις για τη σχέση τους, αποφάσισε να τις διαγράψει. Προκειμένου μάλιστα να μη βλέπει τις αναρτήσεις του πρώην συντρόφου της, η ηθοποιός προτίμησε να μην τον ακολουθεί πια.

Η Έλενα Πιερίδου βρίσκεται πλέον το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Γιώργο Αμούτζα και συζητά ήδη επαγγελματικές προτάσεις στο νησί της Αφροδίτης. Εκεί όπου και η αδελφή της Ιφιγένεια Πιερίδου δραστηριοποιείται στον τομέα της υποκριτικής και του μόντελινγκ ενώ εκεί βρίσκονται όλοι οι δικοί της άνθρωποι για να τη στηρίξουν αν χρειαστεί.

Ο Γιώργος Αμούτζας τηλεοπτικά θα συνεχίσει να είναι στη σειρά Σασμός.