Η σειρά Σασμός έγινε από τα πρώτα Trends στο twitter αλλά αυτή φορά όχι για τη ροή του επεισοδίου ή τις εκπληκτικές ερμηνείες αλλά για την επική γκάφα της παραγωγής!

Οι χρήστες των Social Media δεν μπορούσαν να αφήσουν να περάσει απαρατήρητο το τεράστιο λάθος με το μωρό… κούκλα!

Τι ακριβώς συνέβη;

Η οικογένεια Βρουλάκη επέστρεψε οριστικά στην Κρήτη και σε μία από τις σκηνές που γυρίστηκε στο αεροδρόμιο υπήρξε ένα σημαντικό λάθος της παραγωγής, που παρατήρησαν οι περισσότεροι τηλεθεατές και το οποίο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στο Twitter.

Συγκεκριμένα, η Αργυρώ στην εν λόγω σκηνή του αεροδρομίου φάνηκε να κρατάει ένα παιδικό καρότσι, αλλά ο γιος της δεν ήταν πουθενά μέσα σε αυτό. Τη θέση του παιδιού είχε πάρει μια… ψεύτικη κούκλα.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για το λάθος της παραγωγής του ALPHA ήταν απολαυστικές:

 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης σώζει τη ζωής της Αργυρώς

Η Αργυρώ δεν μπορεί να φανταστεί τις πραγματικά της συμβαίνει, νομίζει πως είναι μόνο κουρασμένη, σε συνδυασμο με την ψυχολογική πίεση, ενώ επέστρεψε στο νησί και βρίσκεται κοντά στον Αστέρη.

Στη συγκλονιστική σειρά του Alpha, το επόμενο βήμα είναι η Αργυρώ να ψάξει να βρει το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί. Βέβαια αποφασίζει να μην πει τίποτα ούτε στη μητέρα της, ούτε στον Σπύρο.