Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα στη σειρά Σασμός και ο γάμος που όλοι περίμεναν σταματά! Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική ονειρευόταν να παντρευτεί τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν… Στο μεταξύ, η Αργυρώ, ο Σταύρος και ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό, όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Το πένθος μαυρίζει πια όλη την οικογένεια. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και αυτού του εγγονού της. . Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα «Σταματάκης» δίπλα στη λέξη «φονιάς» και δεν το αντέχει. Χάνει το μυαλό της, και αποφασίζει να εκδικηθεί ίδια για όσα έχει προκαλέσει η καταραμένη αυτή οικογένεια στι δική της. Παράλληλα, η Καλλιόπη εξομολογείται στον Αστέρη ότι τη δολοφονία δεν την έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό όμως αυτή τη φορά βρίσκεται στα  χέρια του παπα Μιχάλη… Και ο άνθρωπος που προστατεύει θα αλλάξει τα πάντα…
Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος το Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή Μανώλης, που βασανίζεται από τύψεις για τον φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών, ως πιθανός μάρτυρας. Ο Αντώνης είναι σίγουρος πως ο μικρός ξέρει πάλι κάτι και είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να το μάθει! Ο Αντώνης και η Ντίνα προσπαθούν να ανασυνθέσουν το παζλ της δολοφονίας του Άγγελου στη σειρά του ALPHA και να φτάσουν στον ένοχο. Η εμφάνιση μιας μάρτυρα από το πουθενά θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, ενώ μια ομολογία θα πέσει σαν βόμβα και θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζαν οι Αρχές για τη βραδιά του αποτρόπαιου εγκλήματος..

Στο μεταξύ οι τύψεις κυριεύουν την Καλλιόπη, καθώς οι αναμνήσεις της από το βράδυ του φονικού αποκαλύπτουν τη φρικτή αλήθεια που δεν μπορεί άλλο να κρατά κρυμμένη μέσα της. Στο μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει τον Μανώλη για να καταθέσει, αλλά πριν εκείνος πάει στο Τμήμα εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη! Η καπετάνισσα έχει μάθει από τον Μαθιό ότι ο νεαρός είναι έτοιμος να μιλήσει μια τον φονιά του Στεφανή… Σε κατάσταση πανικού, θα ζητήσει προθεσμία από τον Μανώλη πριν πάει να καταθέσει στην αστυνομία.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος για Ασιγιά-Αράς

Viral: Πελάτης δεν είχε να πληρώσει και η μπαργούμαν βρίσκει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πρεμιέρα για σκοτεινές υποθέσεις