Ενώ η Ασιγιά και ο Αράς είναι έτοιμοι να φύγουν στην Αγγλία στη σειρά Άπιστος και να κάνουν  νέα αρχή, η μοίρα τούς παίζει ακόμα ένα περίεργο παιχνίδι. Την τελευταία στιγμή η Ασιγιά αλλάζει γνώμη.

Ο Αράς περνά χρόνο με τη μητέρα του και προσπαθεί να ενώσει το παζλ με τα στοιχεία του παρελθόντος του. Αναρωτιέται τι του κρύβει η γυναίκα που τον έφερε στη ζωή… Την ίδια στιγμή, ο Βολκάν παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να υπερασπιστεί την Ντερίν, αλλά αυτό θα αποβεί μοιραίο για τη ζωή του Μελίχ… Η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο τούς καταδιώκει. Ο Χαλούκ ανησυχεί για τις αποκαλύψεις που μπορεί να έρθουν στο φως σχετικά με την εμπλοκή του στη ζωή του Αράς. Το πάρτι για τα γενέθλια του Αράς μετατρέπεται σε πεδίο… μάχης. Ο Βολκάν χάνει την ψυχραιμία του και αυτή τη φορά τα βέλη του αφορούν και τις δύο πρώην συζύγους του. Ο Αράς επιδιώκει για ακόμα μία φορά να μάθει την αλήθεια για το παρελθόν του. Η οργή του όμως θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλουκ. Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στη δίνη του κυκλώνα και προσπαθεί να σκεφτεί λογικά και να πάρει τις αποστάσεις της.

Ο πόνος δηλητηριάζει τις ψυχές όλων στη σειρά του ΣΚΑΪ και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, τα οποία του δίνουν πλήρη εξουσία και μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή των υπαιτίων για τον  τραγικό θάνατο του Χαλούκ . Η Ασιγιά θέλει να ακολουθήσει τον Αράς μακριά από όλη αυτή την αρνητική κατάσταση, αλλά η Γκιονούλ έχει διαφορετικά σχέδια για το μέλλον της, καθώς την παγιδεύει με τρόπο που η ίδια δεν θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει. Παρόλο που ο Αλί δεν εμποδίζει τη μητέρα του να αλλάξει χώρα και να κάνει μία νέα αρχή, όλοι οι υπόλοιποι είναι εναντίον της.

Σύντομα η Ασιγιά και ο Αράς αποχαιρετούν τους αγαπημένους τους και ετοιμάζονται να φύγουν στην Αγγλία. Ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους και το ταξίδι να είναι βέβαιο, η μοίρα επιφυλάσσει στην Ασιγιά ακόμα μία έκπληξη. Η Ασιγιά προσπαθεί να αποκαταστήσει την επαγγελματική της φήμη και η έρευνα στο νοσοκομείο δίνει καρπούς προς όφελός της. Δεν φαντάζεται όμως ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την καλοστημένη παγίδα.

Ο Αλί νιώθει τα πρώτα του ερωτικά σκιρτήματα, ωστόσο θα πρέπει να προσέχει διπλά τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Η απάτη γρήγορα αποκαλύπτεται και ο Αράς βρίσκει τον μάρτυρα που Θα αθωώσει την Ασιγιά, αποκαλύπτοντας την αλήθεια. Η Ασιγιά καταφέρνει να στρέψει το παιχνίδι υπέρ της ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ήρεμα.

Ο χωρισμός και η απόφαση της Ασιγιά να παραμείνει αλλάζει εξ ολοκλήρου τους όρους του παιχνιδιού. Η ίδια είναι αποφασισμένη να μην αφήσει κανέναν να παρέμβει στη ζωή της!

Άπιστος: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Άπιστος επόμενα επεισόδια: Στη φυλακή η Ντερίν για την επίθεση στη Λεϊλά!

Viral: Πελάτης δεν είχε να πληρώσει και η μπαργούμαν βρίσκει έναν απίστευτο τρόπο να το κάνει

Κάνε ότι κοιμάσαι: Πρεμιέρα για σκοτεινές υποθέσεις