Στο επεισόδιο της σειράς Σασμός που θα προβληθεί από τον ALPHA την Δευτέρα (6/6) ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή. Η Αργυρώ εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται, και οδηγείται άμεσα για αιμοκάθαρση. Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε. Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

 

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 157 στις 14/6/22

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Στέλλα την πραγματική του ταυτότητα. Καθώς η Αστυνομία περικυκλώνει το σπιτάκι στο βουνό, η αγωνία κορυφώνεται για όλους. Η Βασιλική ρωτά επίμονα τον Μαθιό, ενώ εκείνος και η Καλλιόπη κάνουν μια τελευταία απελπισμένη προσπάθεια να γλυτώσουν…

Η Αργυρώ από την άλλη ρισκάρει να πάει στο Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό, με τη Μαρίνα και τον Άγγελο να μην μπορούν να ηρεμήσουν.

Οι ελπίδες της να ζήσει μέρα με τη μέρα λιγοστεύουν. Πρέπει να βρεθεί άμεσα δότης. λέει η Μαρίνα στον Άγγελο, μην μπορώντας να κρύψει την απόγνωση της. Και οι δύο ξέρουν καλά πως η ζωή της Αργυρώς βρίσκεται πλέον στα χέρια της τύχης.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 158 στις 15/6/22

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταυρού και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Αργυρώ. Από την άλλη, η Στέλλα είναι σοκαρισμένη από την εξομολόγηση του Γεράσιμου και προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Όλοι οι άνθρωποι της Αργυρώς αγωνιούν για το πότε θα βρεθεί συμβατός δότης, ενώ ο Μαθιός και ο Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

 

Ο Αντώνης μαθαίνει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον γεμίσει με τύψεις και ο Καραπάνος προετοιμάζει το σχέδιο του για να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο. Εγώ θα είμαι εκείνος που θα τον σκοτώσει. Είναι ήδη νεκρός, αλλά δεν τον ξέρει, μονολογεί ο Καραπάνος, αγνοώντας πως ο Γεράσιμος είναι ο γιος.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 159 στις 16/6/22

Χωρίς να χάνει άλλο χρόνο, ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο, την ώρα που ο Αστέρης δέχεται μία αναπάντεχη πρόκληση που θα τον αφήσει μετέωρο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια.

Ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση, την ώρα που οι άντρες του Καραπάνου ετοιμάζονται να εκτελέσουν τις εντολές του, στήνοντας καρτέρι στον Γεράσιμο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 160 στις 17/6/22

Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι σε ακόμα σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μία πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Θέλοντας να προστατεύσει τον Γεράσιμο συναντάει τον Καραπάνο και του ομολογεί όλη την αλήθεια. Εκείνος να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Έχοντας βγει από τη φυλακή τρέχει να προλάβει πριν γίνει το μοιραίο. Φτάνοντας στο σημείο που βρίσκονται οι άντρες του, που είναι έτοιμοι να πυροβολήσουν τον Γεράσιμο. Δίχως να χάνει χρόνο μπαίνει σαν ασπίδα μπροστά από τον Γεράσιμο και είναι εκείνος που τρώει τελικά τη σφαίρα. Δεν θα σκότωνα ποτέ τον γιο μου, του λέει και ξεψυχάει, με τον Γεράσιμο να είναι σαστισμένος. Την ίδια στιγμή, οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύου και ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της.

Όταν μαθαίνει πως χρειάζεται μεταμόσχευση, αποφασίζει να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης. Πράγματι η τύχη είναι με το μέρος του και οι γιατροί του ανακοινώνουν πως μπορεί να δώσει το νεφρό του για να σώσει τη ζωή της Αργυρώς.

Κι ενώ ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική, κάνοντας όνειρα για το γάμο τους, ο Αστέρης συναντάει την Μαρίνα και της αποκαλύπτει πως αυτός είναι συμβατός δότης, ζητώντας της όμως να μην πει τίποτα στην Αργυρώ.