Η Κλαίρη είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους στη σειρά Σασμός που καταλαβαίνουν την αξία και την ποιότητα του Μανώλη. Είναι μια δύναμη στο πλευρό του, που τον ενθαρρύνει και τον παρακινεί διαρκώς. Ο Μανώλης της έχει εξομολογηθεί το μυστικό που τον βαραίνει, ωστόσο, δεν έχει αποκαλυψει ποιος είναι ο φονιάς. Απλά ότι είδε το δολοφόνο του Στεφανή. Η Κλαίρη, όμως, έχει καταλάβει την αλήθεια, γνωριζει πολύ καλά ότι ο Μανώλης είδε τον Μαθιό να σκοτώνει τον Στεφανή.

Αντιλαμβάνεται τους ενδοιασμούς του στη δραματική σειρά του ALPHA να καταθέσει στην αστυνομία, για να μην καταστρέψει τη ζωή του στενότερου φίλου του, Νικηφόρου. Ωστόσο, η απόδοση της δικαιοσύνης βαραίνει πολύ στην κρίση της και φαίνεται αποφασισμένη να τινάξει στον αέρα τις ευτυχισμένες στιγμές που ζουν ο Μαθιός και η Βασιλική, καθώς σχεδιάζουν το γάμο τους. Από την απόφασή της Θα εξαρτηθούν πολλά.

Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές , με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γαμο τους.  Μόνο που την ίδια ώρα η Κλαίρη εκμυστηρεύεται σε κάποιον πως ο Μανώλης έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή… Ξεκινα έτσι ένας νέος κύκλος πιέσεων στον νεαρό φοιτητή να ανοίξει το στόμα του και να ομολογήσει. Παράλληλα, ο Αντώνης συνεχίζει τις δικές του έρευνες… Ο κλοιός στενεύει επικίνδυνα γύρω από τον Μαθιό, που προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, αν και με τόση ένταση είναι πολύ εύκολη η λάθος κίνηση… Στιγμές αγωνίας βιώνει και η Καλλιόπη που βλέπει τον πρωτότοκο γιο της αντιμέτωπο με τη φυλακή.

Σασμός: Δείτε το trailer του αυριανού (3/6) επεισοδίου