Ο Σασμός αργεί αλλά όσο κι αν καθυστερήσει να έρθει, τόσο οι εξελίξεις μας κρατούν καθηλωμένους! Άλλωστε στόχος του Alpha είναι και η επόμενη χρονιά να έχει τις ίδιες επιδόσεις με τις απίστευτες φετινές.

Στα επόμενα επεισόδια λοιπόν 0 Αντώνης αποφασίζει να σκάψει βαθύτερα στο παρελθόν του Γεράσιμου προκειμένου να μάθει τι είναι αυτό που τον βασανίζει και είναι βίαιος, σκληρός και χωρίς συναισθήματα.

Ο αστυνόμος είναι σίγουρος πως ο νεαρός κάτι κρύβει και είναι αποφασισμένος να το βρει. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης έρχεται για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με τον καθηγητή Παπαφράγκο, αλλά αυτή τη φορά θέλει να αντιδράσει. Παράλληλα, ένα απρόβλεπτο περιστατικό φέρνει τον Αστέρη πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων. Ο Σταματάκης βρίσκει στον δρόμο άρρωστη τη Μανταρίνα και προσπαθεί να τη σώσει. Μάλιστα, τη μεταφέρει στο σπίτι του Πετρή, ενώ καλεί και γιατρό για να την εξετάσει. Εκεί, όμως, έρχεται αντιμέτωπος με τη γιαγιά Ειρήνη, ζητώντας εξιλέωση για τις αμαρτίες του.

Σασμός: Πεθαίνει η Μανταρίνα

Την ίδια ώρα, οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον. Οι πρωτοβουλίες του παπα-Μιχάλη, ο οποίος γνωρίζει τι συμβαίνει, δεν κατευνάζουν τα πνεύματα. Κι ενώ οι μέρες περνούν και ο Γεράσιμος βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ’ το να καταστρέψει τον Καραπάνο, ο Αντώνης πλησιάζει ακόμα πιο κοντά στο μυστικό που κρύβει ο νεαρός αστυνομικός.

‘Ομως το μεγαλύτερο μυστικό το κρατάει φυλαγμένο ο Πετρής, που επιστρέφει με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα. ‘Ενας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων. Το αγαπημένο σκυλί του Πετρή, η Μανταρίνα, πεθαίνει…

Δείτε το αποψινό Trailer