Η  γιαγιά Ειρήνη στη σειρά Σασμός είναι καταβεβλημένη από τον χαμό τηs Μανταρίναs: «Η γιαγιά δεν είναι καλά, δεν ξέρω πόσο Θα αντέξει», ειδοποιεί ο Αγγελοs στα Γιάννενα και η Μαρίνα νιώθει πωs ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι τηs.

«Πρέπει να φύγω, Αργυρώ μου. Εσύ τώρα εδώ, δεν με χρειάζεσαι πια. Θα πάω στο σπίτι μαs, να μείνω στο πλευρό τηs γιαγιά σου, δεν ξέρω πόσο θα ζήσει», τηs λέει και φεύγει. Την ίδια στιγμή όμωs η υγεία τηs γιαγιάs Ειρήνηs επιδεινώνεται, προκαλώνταs την ανησυχία και του Άγγελου και φυσικά ενημερώνουν και την Αργυρώ.

Αμέσωs μόλιs μαθαίνει τα άσχημα νέα στη δραματική σειρά του Alpha, η Αργυρώ παίρνει τη απόφαση να επιστρέφει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη.

«Ήρθε η στιγμή νο γυρίσουμε πίσω», λέει στον Σταύρο, η Αργυρώ ο οποίοs συμφωνεί λέγοντάς της ότι θα πάνε όπου θέλει εκείνη.

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη, έστω και για ένα τόσο θλιβερό γεγονόs όπωs αυτό του θανάτου τηs γιαγιάs Ειρήνηs. Μόλις πάνε στην Κρήτη η γιαγιά πεθαίνει, ευχαριστημένη που επέστρεψαν και που θα συναντήσει του αγαπημένουs τηs.

Οι μέρεs περνάνε και ο Σταύρος με την Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά του στο καινούριο τους περιβάλλον. Στο μεταξύ ο Αστέρηs μαθαίνει το μεγάλο νέο: «Το ‘μαθεs; Η Αργυρώ γύρισε με την οικογένειά τηs», του λέει ο Μαθιόs που του εφιστά την προσοχή: «Κοίτα να κρατηθείs μακριά τηs».

Σασμός: Η Μαρίνα λέει την αλήθεια για το παιδί!

Ωστόσο ο Αστέρηs και πάλι έρχεται αντιμέτωπος με του σκοτεινότερους φόβουs του, αλλά και τις μεγαλύτερε ελπίδες του ότι μπορεί η ιστορία με την Αργυρώ να μην έχει τελειώσει και να καταφέρουν να είναι και πάλι μαζί. Κι αυτό που φοβόταν αλλά ήλπιζε κιόλας δεν αργεί να έρθει, καθώs η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό, είναι γεγονόs. Μια συνάντηση ηλεκτρισμένη, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους. Την ίδια στιγμή ο Αντώνηs είναι γεμάτοs χαρά με την επιστροφή της Μαρίναs: «Δεν μπορείs να φανταστείs πόσο ευτυχισμένο με έχειs κάνει, Μαρίνα. Δεν ήθελα τίποτε άλλο. Μόνο να σε έχω εδώ κοντά μου, δίπλα μου. Να σε βλέπω και να σε αγγίζω όποτε θέλω», της λέει και η αγάπη ξεχειλίζει από τα μάτια του.

Λίγο αργότερα η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα: «Το παιδί, Κατερίνα. Το παιδί είναι τον Αστέρη», τα ομολογεί και η Κατερίνα μένει άφωνη!