Η Ντίνα υποψιάζεται τον Γεράσιμο στη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός. Η νεαρή αστυνομικός θεωρεί ότι ο συνάδελφός της, που από την αρχή δεν είδε με καλό μάτι, είναι μπλεγμένος σε παράνομα «παιχνίδια».

Το χωριό έχει πάρει φωτιά, καθώς τα νέα του Μαθιού και της Βασ λικής περνούν από στόμα σε στόμα και καταλήγουν στον Νικηφόρο.

Άλλοι κατακρίνουν το ζευγάρι για την απόφασή τον και άλλοι το στηρίζουν. Η Καλλιόπη προσπαθεί να πάρει πάλι την κατάσταση στα χέρια της, μα το πραγματικό πλήγμα έρχεται από αλλού.

Παράλληλα, ο Αστέρης κάνει το ταξίδι που όλοι απεύχονται και ετοιμάζεται να πάει στα Γιάννενα. Εν τω μεταξύ, καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα τον γιο του μέσα από τη φυλακή, ο Γεράσιμος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κανείς δεν υποψιάζεται.

Στα Γιάννενα, η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματά της κοντά στον Σταύρο και το παιδί της προσπαθώντας να αφήσει πίσω όσα την πληγώνουν και να μη σκέφτεται πως ο Αστέρης είναι πια ελεύ-θερος. Ωστόσο, οι σκιές του παρελθόντος της έρχονται ασφυκτικά κοντά της.

Ο Αστέρης κάνει την εμφάνισή του στα Γιάννενα θέλοντας πάση θυσία να τη βρει και να μιλήσει μαζί της. Πράγματι, ο Σταματάκης προσπαθεί να την πλησιάσει και της ζητάει μόνο λίγα λεπτά. Εκείνη δέχεται και μιλούν οι δυο τους για πρώτη φορά ύστερα από πολύ καιρό. Στην Κρήτη, η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδελφό του, αλλά εκείνος έχει να διαχειριστεί τα δικά του θέματα.

Ο Μαθιός, απαλλαγμένος από το άγχος της κρυφής ζωής, χαίρεται την ελευθερία που περίμενε τόσον καιρό και θέλει να περνάει με τη Βασιλική όσο περισσότερο χρόνο μπορεί τώρα που όλοι γνωρίζουν για τη σχέση τους. Την ίδια ώρα, το σχέδιο του Αντώνη με τον Γεράσιμο προχωράει κανονικά, η Ντίνα, όμως, εξακολουθεί να υποψιάζεται τον τελευταίο για παρανομίες και προσπαθεί να μάθει τι κρύβει. Παράλληλα, η Στέλλα ζητάει από τον Γεράσιμο να βρεθούν.

Δείτε το trailer της σειράς Σασμός