Το μήνυμα που τηs άφησε ο Αστέρηs στον τηλεφωνητή θα γίνει η αφορμή για να έρθει ξανά κοντά το πρώην ερωτευμένο ζευγάρι. Ο Σταύροs πληγώνεται και φεύγει από την Κρήτη. Το μόνο πράγμα που έχει απομείνει στην Αργυρώ από τον έρωτά τηs με τον Αστέρη είναι τα λόγια του, στο φωνητικό μήνυμα που τηs άφησε για να τηs ζητήσει συγγνώμη όταν εκείνη κατάλαβε πως είχε προσεγγίσει τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα.

Η καρδιά τηs «έσπασε» όταν άκουσε τη φωνή του ξανά, όμως ενώ η λογική Θα την προστάξει να σβήσει το μήνυμα και να συνεχίσει τη ζωή που δημιούργησε, η καρδιά της θα τη σταματήσει. Οπως Θα δούμε στον επόμενο κύκλο τηs σειράς, η ηρωίδα του «Σασμού» δεν θα σταματήσει να ακούει τη φωνή του ξανά και ξανά μέσα από αυτό το μήνυμα. Ταυτόχρονα, κάποιεs τυχαίες συναντήσεις τους στο χωριό, θα τους Θυμίσει τον έρωτα που έζησαν δύο χρόνια πριν. Με τον Αστέρη όμως δεν μπορεί να τα βάλει εύκολα κανείς. Ο Σταματάκης δεν Θα σταματήσει να ελπίζει σε κάτι περισσότερο στη σειρά του MEGA, αλλά η Αργυρώ, έχονταs γύρω τηs μια οικογένεια που τη στηρίζει και την αγαπά, δεν Θα σκεφτεί ποτέ να τα τινάξει όλα στον αέρα. Την πρωτοβουλία λοιπόν θα πάρει ο γιος της Καλλιόπης, που τυφλωμένοs από αγάπη για εκείνη Θα προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται γύρω τηs. «θα ήθελα να βρεθούμε, να μιλήσούμε και να ξεκαθαρίσουμε όσα νιώθουμε. Νομίζω πως το οφείλούμε στον εαυτό μαs», Θα της πει φέρνοντάs τη σε αμηχανία.

Ομως δεν Θα αργήσουν να κανονίσουν το πρώτο τους ραντεβού σε μέρος προστατευμένο από τα αδιάκριτα μάτια των συγχωριανών τους. Εκείνος Θα της ξεκαθαρίσει τα συναισθήματά του, αλλά η Αργυρώ Θα προσπαθήσει να του βάλει όρια «Δέχτηκα να βρεθούμε απλά για να μιλήσουμε. Δεν Θέλω να κάνεις όνειρα για εμάς», θα του τονίσει κόβοντάς του τα φτερά. Στην πραγματικότητα, άλλα λόγια είναι αυτά που Θέλει να του πει και Θα αποδείξει συνεχίζονταs να ακούει το μήνυμά του ξανά και ξανά. Οι συναντήσειs τους Θα συνεχιστούν!