Το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμός, τελείωσε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με την οικογένεια Βρουλάκη να Θρηνεί βαθιά που έχασε ένα ακόμη μέλος της. Ο θάνατος του Άγγελου θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις και θα ανοίξει νέες ιστορίες στο β’ κύκλο της σειρά που αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή του τον Σεπτέμβριο.

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Η πρώτη χάνει έναν ακόμη αδελφό και η δεύτερη ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο. Οι δυο τους Θρηνούν τον χαμό του Άγγελου, που όταν εμφανίστηκε στη ζωή τους τούς έδωσε ελπίδα και δύναμη μιας και ο χαμός του Πετρή τότε τις είχε φέρει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, τώρα το χτύπημα της μοίρας δεν το αντέχουν και Θα τις δούμε να επηρεάζονται από τον Θάνατο του γιατρού. ‘Ολοι προσπαθούν να τις στηρίξουν, αλλά είναι αδύνατο. Η Μαρίνα φοβάται πως ο θρήνος που νιώθει η γιαγιά Θα καταβάλει την υγεία της και θα επιδεινώσει την κατάστασή της μιας και πια μοιάζει να παραιτείται. Από την άλλη, η Αργυρώ,  από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρητη, χάνει συνεχως εκείνους που αγαπάει και παλεύει και για την υγεία της. Ο Σταύρος στέκεται συνεχώς στο πλευρό της, αλλά η απόσσταση αναμεσα τους αντι να μικραίνει μεγαλώνει.

Την ίδια ώρα, και η Ασπα θρηνεί τον Άγγελο  ο οποίος ύστερα από μεγάλο διάστημα κατάφερε να την κάνει να έχει όνειρα για τη ζωή της, αφού ο γάμος της με τον Κώστα και η παράνομη σχέση με τον Στεφανή μόνο δεινά της έφεραν.

Τώρα, χάνοντάς τον, νιώθει μόνη. Ωστόσο, όπως Θα δούμε, στέκεται δυνατή και αποφασισμένη προκειμένου να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος του γιατρού και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η “Ασπα, όμως, αμφιβάλλει πως εκείνος τον σκότωσε. Είναι σχεδόν σίγουρη πως πίσω από το άγριο έγκλημα εναντίον του κρύβεται ο Κώστας. Άλλωστε, λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιατρός, είχε έναν έντονο καβγά μαζί του στην καντίνα και η Άσπα ξέρει καλά πως ο Κώστας είναι ικανός για όλα.

Η Άσπα θέλει να πάρει εκδίκηση στη σειρά Σασμός και Θα καταθέσει όλα όσα ξέρει.’Οσα έγιναν ανάμεσα στον πρώην σύζυγο της και τον Άγγελο αλλά και όσα απασχολούσαν τον ιατρό το τελευταίο διάστημα.’Ετσι στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Κώστας δίνοντας ελπίδα στον Μαθιό πως σύντομα Θα καταφέρει να αποδείξει πως είναι αθώος ..

Σασμός: Δείτε απόσπασμα από το τελευταίο επεισόδιο