Η δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός, κατάφερε την περασμένη σεζόν να τερματίσει στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης και να κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού με τις καταιγιστικές εξελίξεις της. Ο δεύτερος κύκλος έρχεται σε λίγες μέρες με νέα πρόσωπα και ιστορίες που θα κλονίσουν τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Η νέα σεζόν θα βρει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις όχι μόνο συναισθηματικές αλλά και προσωπικές. Ωστόσο, εκτός από τις ιστορίες που ήδη είναι ανοιχτές, νέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι και ισχυρά διλήμματα έρχονται να δημιουργήσουν περισσότερη δράση στις εξελίξεις της σειράς.

Η ιστορία συνεχίζεται με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Καταιγιστικές αποκαλύψεις μετακινούν κάθε πυλώνα βεβαιότητας και καθοριστικές καταστάσεις γκρεμίζουν τις όποιες σταθερές. Καινούργια πρόσωπα έρχονται από τα παρελθόν για να φωτίσουν το μέλλον και να πυροδοτήσουν συγκλονιστικές εξελίξεις. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τους εαυτούς αλλά και τα συναισθήματά τους. Οι νεκροί ξεβράζονται από τη θάλασσα και ζητούν εκδίκηση. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος, θάνατος και στο φινάλε απομένει να αποδειχθεί ή όχι το «κραταιά ως Θάνατος αγάπη».

Σασμός: Νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά μυστικά!

Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, η άφιξη του Παύλου Βρουλάκη τον οποίο θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

Η δολοφονία του Άγγελου ανοίγει έναν νέο κύκλο καταθέσεων, ανακρίσεων, συλλήψεων αλλά και βεντέτας. Όλοι είναι σίγουροι πως οι Βρουλάκηδες δεν Θα αφήσουν ακόμη έναν Θάνατο ατιμώρητο και η Καλλιόπη τρέμει για τη ζωή των γιων της. Ωστόσο, νέα γεγονότα ξεσκεπάζουν παλιά, κρυμμένα μυστικά και μεγάλες ανατροπές φέρνουν τα πάνω-κάτω, Θέτοντας ένα διαφορετικό πλαίσιο δράσης.