Μπορεί η σειρά του ALPHA  Σασμός να ετοιμάζετια για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου στα μέσα Σεπτεμβρίου αλλά κάποια από όσα θα συμβούν έχουν ήδη γίνει γνωστά!

Για να συνοψίσουμε, η δεύτερη σεζόν θα αρχίσει από εκεί που σταμάτησε, δηλαδή με τη σύλληψη του Μαθιού, που θα φέρει απίστευτες εξελίξεις αλλά και μία Καλλιόπη, έτοιμη να πεθάνει από τις τύψεις της.

Η πρώτη σκηνή του β’ κύκλου Θα είναι η σύλληψη του Μαθιού, αλλά και η αναταραχή στην εκκλησία καθώς ο γαμπρός δεν έχει εμφανιστεί. Η Βασιλική, που τον περιμένει μαζί με τον Νικηφόρο, δεν έχουν ιδέα τι έχει συμβεί, μέχρι που τους ενημερώνουν ότι δεν θα γίνει ο γάμος: «Η αστυνομία συνέλαβε τον Μαθιό ως ύποπτο για φόνο», τους λένε. Η Βασιλική λιποθυμάει και ο Νικηφόρος, δεν ξέρει τι να κάνει, τα χάνει και προσπαθεί να συνεφέρει τη μάνα του, αλλά και να τρέξει να δει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ ο Μανόλης καταρρέει γιατί πιστεύει ότι ο Μαθιόs σκότωσε τον Άγγελο για να μη μιλήσει, για να μην τον καταδώσει για τον φόνο του Στεφανή και τρελαίνεται καθώs αισθάνεται ενοχές, ότι εξαιτίας του σκοτώθηκε ένας ακόμα άνθρωπος. Η Βασιλική  επιστρέφει στο σπίτι και με το νυφικό ακόμα θρηνεί και λέει ότι δεν ήταν ποτέ γραφτό της να παντρευτεί τον άνθρωπο που αγάπησε: «Το ήξερα ότι κάτι Θα συμβεί. Το αισθανόμουν», λέει κλαίγοντας και Θυμάται τη στιγμή που ο Μαθιόs πήγε να τη δει λίγο πριν τον γάμο και ότι του είχε πει ότι είναι γρουσουζιά να δει το νυφικό τηs.

Σασμός: Αυτό «πεθαίνει» την Καλλιόπη!

Την ίδια ώρα ο Μαθιός μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα και εκεί ενημερώνεται ότι είναι ο βασικός ύποπτος για τον φόνο του Αγγελου. Ο Μαθιός τουs λέει ότι κάνουν λάθος και ότι δεν έχει καμία σχέση. Ωστόσο τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, τα κλειδιά, ο άγριος τσακωμός τους μπροστά σε κόσμο, αλλά και το κίνητρο του μίσους, γίνονται ικανά για να κινηθούν οι διαδικασίες με εισαγγελέα και ανακριτή ώστε να προφυλακιστεί. Ο Αστέρης τα έχει χαμένα, ο Μαθιός τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία σχέση και εκείνος φυσικά τον πιστεύει. Δίπλα του πάντα στέκεται η Καλλιόπη και η Στέλλα που αναλαμβάνει τον Μαθιό. Η Καλλιόπη όμως δεν μπορεί να πει την αλήθεια. Οι τύψεις την πεθαίνουν!

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που χωρίζουν Βασιλική και Μαθιός!

GNTM 5: Αυτό αποκάλυψε το trailer της 5ης σεζόν!

Masterchef: Απίστευτη αλλαγή για παίκτρια – Δεν θα την αναγνωρίσετε!