Ο Σασμός συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στον ALPHA και οι εξελίξεις που έρχονται θα είναι πραγματικά συναρπαστικές! Τόσο το σενάριο όσο και το πρωταγωνιστικό καστ είναι δυνατά και αναμένεται να γίνουν ακόμα καλύτερα με τις προσθήκες ηθοποιών.

Ποιοι όμως είναι οι ηθοποιοί που έρχονται στη δεύτερη σεζόν και ποιος ο ρόλος τους; Εκτόs από τον Στέλιο Μάινα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. τρειs ακόμα πρωταγωνιστέs του Θεάτρου Θα μπουν στο καστ τηs σειράs που έχει αγαπήσει το κοινό. Η Γιώτα Φέστσ θα υποδυθεί μια εισαγγελέα και πρώη σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη. Θα είναι παντρεμένη με τον γιατρό του χωριού, που θα υποδυθεί ο Μάνοs Πετούσηs. Στη σειρά θα εισαχθεί και ο Δημήτρηs Αλεξανδρής που θα υποδυθεί ένα νονό τηs νύχτας ή πιο συγκεκριμένα έναν έμπορο όπλων. Να θυμήσουμε πως ο Στέλιοs Mάινας Θα υποδυθεί τον ξάδελφο του αδικοχαμένου Μάρκου Βρουλάκη που έρχεται να πάρει εκδίκαση και ο Γιώργοs Γεροντιδόκηs, τον νέο αστυνομικό του τμήματοs ενώ λέγεται πως η ζωή του Θα εμπλακεί έντονα με αυτήν της Θοδώρας.

Σασμός: Αυτός είναι ο θανάσιμος κίνδυνος για την Καλλιόπη

Νέος πόλεμος ξεσπά ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του ALPHA «Σασμός». Σύμφωνα με τις εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε, μετά τη σύλληψη τον Μαθιού για τον φόνο τον Άγγελου, τα μέλη της οικογένειάς του δέχονται επίθεση με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν. Την ίδια ώρα, ο Παύλος Βρουλάκης ετοιμάζει την επιστροφή του για να τους εκδικηθεί.
Οι τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς προμηνύουν δυνατές εξελίξεις για τα νέα επεισόδια, που αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο. Η δολοφονία του Άγγελου, όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει, φέρνει τον ΜαΘιό αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη, καθώς είναι ο πρώτος ύποπτος για το άγριο έγκλημα εναντίον του γιατρού.

Η Καλλιόπη βλέπει ξανά έναν από τους γιους της σε ένα κελί να κατηγορείται για τον Θάνατο ενός ακόμη Βρουλάκη. Ωστόσο, αυτή τη φορά, ξέρει καλά πως μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών.