Ο Ήλιος, το σίριαλ του ΑΝΤ1 θα είναι και αυτή την εβδομάδα συγκλονιστικό! Ο Λαϊνάς πεθαίνει και η Αλίκη είναι έγκυος στο παιδί του. Η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη για εκείνη. Διαβάστε τα επόμενα επεισόδια.

Ο Δημήτρης προσπαθεί με κάθε τρόπο να φτάσει στον σπίτι της Αλίκης για να προλάβει να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Η Αθηνά απογοητεύεται από την συμπεριφορά του Αχιλλέα όταν του ανακοινώνει πως θέλει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να γίνουν οικογένεια οι δυο τους με το μωρό.

Ο Ιάσωνας αισθάνεται ενοχές με την απόφασή του να φύγει για το εξωτερικό. Ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που τον οδηγεί εσπευσμένα στο σπίτι της Αλίκης… Όταν φτάνει εκεί θα είναι ήδη αργά.

 

Ο Δημήτρης τρέχει για να πάει στο σπίτι της Αλίκης και να τη σώσει από τους ανθρώπους του Τζαφάρ. Ξέρει ότι κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και οι κακοποιοί είναι αδίστακτοι! Δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή. «Πρέπει να προλάβω» λέει μόνο του.

Την ίδια στιγμή και ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα στοιχείο που ανατρέπει τα πάντα και τον οδηγεί κι εκείνον στο σπίτι της γυναίκας. Ωστόσο όταν φτάνουν είναι αργά αφού ο Τζαφάρ έχει δώσει εντολή για συμπλοκή. Ο Δημήτρης προσπαθεί να σώσει την Αλίκη που είναι στα χέρια τους όμως πέφτουν πυροβολισμοί. Ο Λαϊνάς δυστυχώς δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και πέφτει νεκρός. Η Αλίκη δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί μπροστά στα μάτια της! Ενώ η Αλλικη ουρλιάζει ο Χρήστος βρίσκεται και εκείνος σε σοκ. Όμως προλαβαίνει να συλλάβει τον δολοφόνο που προκάλεσε όλο αυτό το κακό!

Ήλιος: Η ζωή της Αλίκης αλλάζει

Μπορεί όλοι να προσπαθούν να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους αλλά τα γεγονότα παραμένουν ανεξίτηλα στη μνήμη τους. Στη χειρότερη θέση είναι η Αλίκη που μετά τον Φίλιππο, τον πατέρα των παιδιών της, καλείται να αποχαιρετήσει τον Δημήτρη. Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό της ότι εκείνη ήταν που τον έβαλε σε αυτή τη διαδικασία . Η Αθηνά ωστόσο για να της απαλύνει τον πόνο της λέει ότι ο Δημήτρης θα έκανε το καθήκον του.

Η νεαρή γυναίκα μετά τη δολοφονία του Δημήτρη είναι συνεχώς χάλια. Η ίδια το αποδίδει στην κακή ψυχολογική της κατάσταση.  Όμως σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη. Το δίλημμα είναι αν θα πρέπει να κρατήσει το μωρό. Όμως πρόκειται για το κομμάτι εκείνο του Δημήτρη που δεν μπορεί να προδώσει…