Ο ΑΝΤ1 δεν εκτίμησε ποτέ τη σειρά Ήλιος. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι της έχουν αλλάξει τα… φώτα στις αλλαγές! Και ενώ πήγαινε βολίδα, δηλαδή έφτανε ακόμα και το 20% όταν το είχαν στον αρχικό προγραμματισμό, με τις αλλαγές το έχουν εκμηδενίσει. Μάλιστα, δε φαίνεται να παίρνει εύκολα κεφάλι παρόλο που σεναριακά είναι ένα δυνατό καθημερινό.

Άλλωστε πρόκειται για μία σειρά που οι υπεύθυνοι προγράμματος το είχαν σε υψηλές θέσεις. Όμως στην προσπάθεια να πιάσουν Ράδιο Αρβύλα, δελτίο και prime time τα έκαψαν όλα!

Όπως και να έχει δεν φαίνεται να έχει μέλλον αλλά εμάς δεν μας πέφτει και λόγος. Πάντως, ούτε και σε αυτούς δεν πέφτει όπως το έκαναν.

Ας δούμε ωστόσο τις εξελίξεις για όσο τρέχουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

 

Η Αθηνά αντιμετωπίζει µια σοβαρή κατηγορία και ταυτόχρονα καλείται να πάρει µια απόφαση που μπορεί να έχει ολέθριες συνέπειες για την ίδια. Ο Αχιλλέας δέχεται την επίσκεψη του Μάνου κι ανησυχεί όλο και περισσότερο για την Αθηνά. Ο Παύλος συναντιέται µε Αλίκη και αναλαμβάνει εκτός από την υπόθεση της φάρμας, να τη βοηθήσει και στην υιοθεσία της Αζίζα. Ταυτόχρονα, µια άγνωστη γυναίκα εμφανίζεται στο γραφείο του και του ζητάει να τη βοηθήσει σε μια αναζήτηση . Εκείνος δέχεται, αγνοώντας τις απρόβλεπτες συνέπειες που θα έχει αυτό… Ο Σπύρος, λίγο πριν το γάμο του με τη Νέλλη, εξομολογείται στη μητέρα του μια αλήθεια που απειλεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Η Λήδα προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για το παρελθόν της μητέρας της, ενώ η σχέση του Ιάσονα και της Ελένης απειλείται χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν ακόμη…

 

Ήλιος: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Εν τω µεταξύ η Αθηνά, σίγουρη ότι Στέφανος έχει εισβάλλει ξανά στη ζωή της µε άλλη ταυτότητα, προσπαθεί να πείσει τους άλλους να δεχτούν την παράνομη εξέταση DΝΑ. Όλοι αρνούνται. Και μάλιστα περισσότερο ο Αχιλλέας που θεωρεί ότι η εμμονή της θα καταστρέψει την καριέρα της, αλλά και τη σχέση τους. Η Αλίκη ανυπομονεί να ξεκινήσει η διαδικασία της επίσημης υιοθεσίας της μικρής Αζίζα. Η Λήδα αγωνιά για το μυστικό της μητέρας της και θέλει να ανακαλύψει την την ταυτότητα του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη εισβολή στο σπίτι τού Χρήστου ανησυχεί τον ίδιο και την Σοφία. Ο Μάνος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θα μένει µόνιμα στην Καβάλα. Η Μυρτώ, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Ιάσονα, φτάνει µέχρι το σπίτι της Ελένης… Ο Νικήτας πέφτει τυχαία πάνω στον Κωνσταντίνο, τον μυστηριώδη παλιό γνώριμο της μητέρας της Λήδας…