Η σειρά Ήλιος του ΑΝΤ1 που φέρει την υπογραφή της Μαρίας Γεωργιάδου έπειτα από δύο σεζόν, κλείνει τον κύκλο της την Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου στι 16:00. Στα δύο τελευταία μάλιστα επεισόδια, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη.

Κάποιοι από τους ήρωες θα βρουν την πολυπόθητη δικαίωση και κάποι άλλοι θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα των πράξεών τους.

Ο ΑΝΤ1 φέτος έφερε τα πάνω κάτω με τις συνεχόμενες αλλαγές του! Ο τηλεοπτικός σταθμός του Αμαρουσίου άλλαζε συνεχώς το πρόγραμμά του στην απογευματινή και στη βραδινή ζώνη.

Βέβαια ο φετινός σκληρός ανταγωνισμός οδήγησε πολλούς σταθμούς σε έκτατες αλλαγές μέχρι να βρεθούν τα «πατήματα». Οι ανατροπές ήταν αναμενόμενες στο κανάλι αφού τα μονοψήφια νούμερα έδιναν και… έπαιρναν!

Η σειρά που έχασε από τις συνεχόμενες μετακομίσεις, ήταν αναμφισβήτητα ο Ήλιος.

 

Η καθημερινή σειρά, ενώ είχε εξαιρετικές επιδόσεις την περασμένη χρονιά, φέτος δεν έπαιξε στα ίδια ποσοστά.

Τα ριάλιτι δεν ήταν μία συνταγή που πέτυχε φέτος ο ΑΝΤ1. Μάλιστα οι χαμηλότατες επιδόσεις προκάλεσαν… τρόμο στα στελέχη του καναλιού αφού τα ποσοστά πλησίαζαν στο 4%-5%. Επιπλέον, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με την πλατφόρμα και είναι γεγονός ότι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα καθυστερεί! Αυτό προφανώς και δημιουργεί δεύτερες σκέψεις σε κάποιους που θεωρούν ότι ενδεχομένως η διοίκηση να ξανασκέφτεται κατά πόσο το ελληνικό κοινό είναι έτοιμο να μπει σε αυτή τη διαδικασία.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει το «πάγωμα» των δύο ριάλιτι «I am celebrity get me out of here» και «Ninja Warriors». Σύμφωνα με το μέχρι τώρα πλάνο το «Ντέρτι» αντικαθιστά τις «Άγριες Μέλισσες» και ένα νέο δραματικό σήριαλ θα αντικαταστήσει τον Ήλιο.

Υπάρχει ακόμα η σκέψη για την προσθήκη 2-4 σειρών με εβδομαδιαία συχνότητα ή με δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, έχετε στο νου σας ότι επειδή εδώ είναι Ελλάδα και δύσκολα επιβιώνουν οι πλατφόρμες λόγω… σεισμογενούς εδάφους, ίσως ό,τι ετοιμάζεται για εκεί να το δούμε στην prime time του σταθμού.

Το σημερινό trailer της σειράς