Η άδεια για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη στη σειρά της ΕΡΤ1, Η Παραλία, δεν προχωρά και ο ίδιος έρχεται πια αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια. Είναι προφανές ότι, τελικά, ο Παύλος δεν φέρει ευθύνη για ό,τι συνέβη με την πολεοδομία και ο Διονύσης προσπαθεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους. Παράλληλα, ο Μαρκ οργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι στο Mermaid, με καλεσμένους όλο το χωριό και τους χίπηδες για να γιορτάσουν. Ο Γράντος αναρωτιέται όλο και περισσότερο για την καταγωγή του και πιέζει τον Παπά-Νικόλα για να μάθει για τον πραγματικό του πατέρα. Ωστόσο, ο παπάς, τρομοκρατημένος από τη συμπεριφορά του Γράντου, δεν αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ο Χάρι έρχεται αντιμέτωπος με καινούργιες προκλήσεις που αφορούν το κρυφό παρελθόν του. Η αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας στην Υπατία δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους καθώς πλέον όλες οι αναμνήσεις που έχουν δημιουργήσει μαζί τίθενται υπό αμφισβήτηση… Τι ήταν τελικά αληθινό και τι όχι από όλα όσα έζησαν μαζί; Στο μεταξύ, ο Καραχάλιος αντιμετωπίζει δυσκολίες σχετικά με την επίλυση του φόνου της Ρηνιώς. H έρευνά του βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον δολοφόνο να κυκλοφορεί ελεύθερα κάτω από την μύτη του χωρίς να τον υποψιάζεται.

Τα νέα που μαθαίνει ο Χάρι τον τσακίζουν ψυχολογικά και τον οδηγούν να ανοίξει την καρδιά του στην Υπατία. Έχει έρθει η ώρα να της εκμυστηρευτεί την σοκαριστική αλήθεια για τον εαυτό του και το παρελθόν του. Θα αποκαλυφθούν πράγματα που δεν είναι γνωστά στους ανθρώπους των Ματάλων. Έπειτα από αυτή την εξομολόγηση η Υπατία αποφασίζει να τον ακολουθήσει στην Αθήνα όπου νέες ανατροπές και εξελίξεις λαμβάνουν χώρα στην κοινή τους πορεία.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η εργένικη ζωή για τον Τόλη!

F1 Άμπου Ντάμπι : Η Mercedes ανακοινώνει αντικαταστάτη του Χάμιλτον για το Grand Prix Abu Dhabi

Η Μάγισσα: Η Κυπριανή έβαλε τέλος στη μάνα της Θεοφανώς