Η απουσία της Αντιγόνης εξακολουθεί να επηρεάζει την ψυχολογία του Διονύση στη σειρά Η Παραλία, καθώς αισθάνεται ότι οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν χωρίς την υποστήριξή της.

Την ίδια ώρα, η Νόνα και η Κερασία αποφασίζουν να επισκεφθούν το Ηράκλειο για να απολαύσουν μία ημέρα μακριά από τις ανησυχίες τους στα Μάταλα, ενώ ο Σήφης αντιμετωπίζει με καχυποψία την ελευθερία που αποκτά ο Τόμι στον φούρνο τηςγυναίκας, Εν τω μεταξύ, η παρέμβαση του Λοΐζου με τους επισκέπτες στο καφενείο του Σήφη δημιουργεί ένταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ελένη, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο άντρας της δεν είναι τόσο αθώος όσο νόμιζε.

Από την άλλη, η άδεια του ξενοδοχείου του Αρχοντάκη είναι έτοιμη να εκδοθεί και ο Παύλος επισκέπτεται τον υπεύθυνο της Πολεοδομίας για να λάβει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις ευχάριστες ειδήσεις. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα όσο φαίνονται. Από την πλευρά του, ο Γράντος αρχίζει να απομακρύνεται από το σπίτι, βυθίζεται στο αλκοόλ και ξενυχτάει, επιστρέφοντας στις παλιές κακές του συνήθειες και συμπεριφορές.

Ταυτόχρονα, η Κερασία ανησυχεί για την περίεργη συμπεριφορά του Γράντου και αποφασίζει να συζητήσει μαζί του το θέμα της ψυχικής του υγείας, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση μεταξύ τους. Κάποια στιγμή, ο Διονύσης πληροφορείται για την κατάσταση του βαφτισιμιού του αλλά και για τις περιπέτειες που είχε μετον Σήφη στο Ηράκλειο.‘Ετσι, υπόσχεται να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εις βάρος τους.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Νέο σοκ-Η Ιουλία έγκυος από τον Στάθη!

Viral: Αεροπλάνο στα Κανάρια νησιά είχε την πιο τρομακτική προσγείωση! (vid)

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος του Στέφανου πλησιάζει-Απόπειρα δολοφονίας εναντίον του!